Obiectul banal care te scapă de mirosurile neplăcute din frigider. Toți românii îl aruncă la gunoi, dar e aur curat

Ultima actualizare:

Un truc a devenit viral pe rețelele de socializare și are un impact mare asupra frigiderului tău. Află motivele pentru care oamenii au devenit atât de interesați de el. Cu siguranță, vei apela și tu la el de acum încolo.

Frigider FOTO Shutterstock jpg

Printre cele mai utile electrocasnice regăsim și frigiderul. Acesta ne ajută să păstrăm alimentele în condiții optime și să evităm otrăvirea. Dar, din păcate, tinde să acumuleze cu ușurință un miros urât. Din acest motiv, vă vom învăța un truc infailibil pentru a reda aromele plăcute și pentru asta vom avea nevoie doar de un dop de la sticla de vin, din plută.

Dopul din plută te scapă de mirosurile urâte din frigider

Când deschidem ușa acestui electrocasnic, suntem foarte des asaltați de un miros destul de neplăcut. Cauzele pot fi multiple și variate. În primul rând, prezența alimentelor care au un miros puternic, precum usturoiul, ceapa și anumite tipuri de brânză (de exemplu, gorgonzola). Dar și pentru că am depozitat incorect alimentele, favorizând ieșirea mirosurilor din recipientul în care au fost puse. Iar pentru a combate acest lucru, dopul din plută va fi aliatul nostru.

Cum să eliminați mirosul urât din frigider cu ajutrul dopului din plută?

Dopurile de plută sunt un reziduu pe care îl găsim des la sfârșitul unei cine, deoarece vin în sticla de vin, o băutură pe care o consumăm destul de des. Nu ar trebui să aruncăm niciodată dopurile pentru că putem face diferite decorațiuni cu acestea, dar vor fi utile și pentru a eradica mirosurile neplăcute din frigider.

Pentru a face acest lucru trebuie să luăm un dop și să îl așezăm pe un raft în frigider. Dacă doriți, îl puteți tăia și în 2 sau 3 părți și să aranjați bucățile rezultate pe mai multe rafturi. Faceți același lucru în congelator sau în diferitele sertare ale frigiderului. Fă-o noaptea și a doua zi dimineața vei observa cum, cu ajutorul acestui simplu truc, mirosul urât a dispărut, scriu cei de la terra.com.mx.

Cum de este posibil acest lucru

Acest lucru se datorează faptului că pluta este un material poros care absoarbe umezeala și mirosurile neplăcute. Prin urmare, îl puteți folosi pentru a elimina mirosul urât din frigider. Dacă doriți, puteți chiar să turnați o picătură de ulei esențial pe dopul de plută pentru a parfuma în același timp interiorul dispozitivului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net