Planta miraculoasă care te scapă de țiuitul în urechi. Costă doar 5 lei și are efect rapid în combaterea problemei: „Este cea mai bună, rapidă și ieftină soluție”

Știai că există o plantă care te poate scăpa de țiuitul în urechi? Costă foarte puțin și este una dintre cele mai eficiente soluții. Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut a oferit mai multe informații în acest sens.

Traista ciobanului te scapă de țiuitul în urechi
Traista ciobanului te scapă de țiuitul în urechi

Planta care te scapă de țiuitul în urechi costă doar 5 lei

Planta care te scapă de țiuitul în urechi costa doar 5 lei, iar Lidia Fecioru o recomandă pentru numeroasele sale beneficii. Este vorba despre traista ciobanului, care creste în grădini și pe pajiști, unde solul nu este atât de uscat.

Tinitusul (țiuitul în urechi) afectează considerabil calitatea vieții și reprezintă un lucru extrem de incomod pentru persoanele care se confruntă cu această afecțiune. Totuși, Lidia Fecioru susține că traista ciobanului este o plantă făcătoare de minuni și ajută la combaterea acestei probleme.

Aceasta a explicat și cum ar trebui folosită , menționând că există 2 variante de consum. Fie vei pune planta într-un pahar cu apă rece, fie vei prepara un ceai pe care trebuie să îl lași la infuzat. Important de menționat este că leacul are efect rapid și se consumă întotdeauna, înainte de masă. Iată cum trebuie să îl prepari. 

„Cea mai bună, rapidă și ieftină soluție este planta traista ciobanului. Noi uităm de aceste plante de care ar trebui să ținem cont mereu și să nu le uităm.

Într-un pahar de apă rece se pune o lingură din această plantă. Acoperim apoi acest pahar şi lăsăm aşa până dimineaţa. În dimineaţa respectivă, se strecoară şi se beau câte două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă, cu 15 minute.

Se poate face şi ceai cald. Se lasă jumătate de oră la infuzat şi se bea un sfert de pahar. Ar fi în jur de 40 ml de ceai. Tot cu 30 de minute înainte de masă”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net