Prietena secretă a reginei Elisabeta. Și-au trimis scrisori timp de 70 de ani și totul s-a aflat după moartea ei. VIDEO

Ultima actualizare:

Regretata Regina Elisabeta a fost iubită și admirată de oamenii din întreaga lume, nu doar de către cei din Regatul Unit al Marii Britanii. Despre viața sa puține secrete au ieșit la iveală, însă cel mai recent ne anunță că Majestatea Sa a avut o „prietenă secretă”, cu care obișnuia să facă schimb de scrisori. 

Cine este femeia cu care Regina Elisabeta a avut o prietenie lungă / foto: Getty Images
Cine este femeia cu care Regina Elisabeta a avut o prietenie lungă / foto: Getty Images

Se pare că pe Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii și femeia cu care colabora prin intermediul scrisorilor le lega o zi importantă, ambele având aceeași dată de naștere. Mai mult decât atât, deși vreme de 70 de ani și-au scris, cele două nu s-au întâlnit niciodată. 

Cine era Adele Hankey, femeie cu care Regina Elisabeta a avut o prietenie de 70 de ani 

Adele Hankey s-a născut pe data de 21 aprilie 1926, aceeași zi de naștere pe care o celebra și regina Elisabeta. În anul 1953, femeia din Dakota de Nord și-a făcut curaj și a redactat prima scrisoare către Regina Elisabeta. Monarhul britanic i-a răspuns la rândul său, iar de atunci s-a născut o adevărată tradiție între cele două, aceea de a-și scrie anual, cu ocazia zilei lor de naștere. 

,,Știați că după moartea Reginei Elisabeta a II-a, lumea a descoperit că aceasta a avut o prietenă secretă pe toată durata domniei sale? în ultimii 70 de ani, Regina a făcut schimb de scrisori cu o femeie pe care nu a întâlnit-o niciodată. Adele Hankey, în vârstă de 96 de ani, din Dakota de Nord, s-a născut pe 21 aprilie 1926, ceea ce înseamnă că are aceeași zi de naștere cu regretata Regină a Angliei.

Hankey a trimis prima scrisoare către monarhă în 1953, anul în care Elisabeta a fost încoronată. De atunci, ultima Regină i-a trimis lui Hankey scrisori scrise de mână în fiecare an, ceea ce a făcut din această scrisoare o tradiție specială și dulce pentru ambele.”, se arată în informațiile care circulă în mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net