Produsul pentru care ai putea fi oprit în aeroport, la controlul de securitate. Șansele de a pierde zborul sunt mari

Planificarea unei călătorii aeriene poate fi deja destul de stresantă, dar așteptarea la securitatea aeroportului și riscul de a pierde zborul din cauza unor alimente pot adăuga un strat suplimentar de anxietate. Alimentele și alte articole considerate de risc de către agențiile de securitate aeroportuară pot atrage atenția și pot cauza întârzieri semnificative.

Reguli aeroport. Foto: arhiva.
Reguli aeroport. Foto: arhiva.

Complexitatea reglementărilor aeroportuare

Majoritatea pasagerilor sunt deja familiarizați cu restricțiile privind lichidele în timpul trecerii prin securitate, dar regulile devin din ce în ce mai complexe. Nu doar lichidele, ci și pulberea și alte substanțe pot ridica suspiciuni și pot atrage controale suplimentare, scriu cei de la the-sun.com.

Pasagerii își exprimă frecvent frustrarea pe rețelele de socializare atunci când întâmpină probleme la securitate. Un călător a postat pe o platfomă de socializare despre cum un expert în explozivi a fost chemat să testeze pudra proteică a soției sale, ceea ce a dus la o așteptare de 20 de minute. Altul a fost oprit din cauza unui pahar plin cu pudră de proteine, considerat un „steag roșu” de către TSA (Administrația pentru Securitatea Transporturilor din SUA).

Conform Australian Border Force, pentru zborurile interne în Australia, nu există restricții privind cantitatea de pulberi, lichide, aerosoli și geluri pe care le puteți transporta la bord, atâta timp cât sunt în recipiente de 100 de mililitri sau 100 de grame sau mai puțin. Orice container peste această limită va fi confiscat. Excepțiile includ formula pentru bebeluși, medicamentele eliberate pe bază de rețetă și medicamentele fără prescripție medicală.

Sfaturi pentru pasagerii din Marea Britanie

Un expert în călătorii de la The Sun a oferit câteva sfaturi pentru pasagerii din Marea Britanie. Acesta a subliniat că, deși noile scanere de securitate pot fi instalate în unele aeroporturi britanice, multe destinații de vacanță, precum Grecia și Spania, nu și-au actualizat încă sistemele de securitate. Așadar, este esențial ca pasagerii să verifice dacă aeroportul lor de destinație dispune de noile scanere înainte de a călători. Dacă nu, ar trebui să își ambaleze lichidele în sticle de 100 ml și să le pună într-o pungă de plastic transparentă.

Pasagerii care doresc să evite întârzierile și complicațiile la securitatea aeroportuară ar trebui să fie bine informați despre regulile și reglementările specifice fiecărui aeroport. Ambalarea corectă a lichidelor și verificarea în avans a cerințelor de securitate ale destinației pot face diferența între o călătorie lină și una stresantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net