Secretul tinereții pentru Kate Middleton. Produsul banal pe care îl folosește pentru a-și păstra frumusețea

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton câștigă și mai multă admirație cu fiecare apariție în spațiul public. Frumusețea soției Prințului William este atent pusă sub lupă, astfel că specialiștii au dezvăluit anumite trucuri pe care aceasta le folosește. 

Cum își menține Kate Middleton tenul sănătos
Cum își menține Kate Middleton tenul sănătos

Frumusețea cu care suntem înzestrați încă de când ne naștem durează și mai mult dacă este îngrijită. Kate Middleton este dovada vie că o îngrijire corectă a tenului oferă o piele catifelată și reîmprospătată. 

Serul cu vitamina C, secretul lui Kate Middleton 

Ducesa sfidează cu ușurință trecerea celor 40 de ani. Întrebările referitoare la produsele folosite pentru a afișa un ten fără imperfecțiuni sunt la ordinea zilei, iar astăzi Click! vă prezintă unul dintre ele. 

Abbi Ingram, specialistul de la Blush + Blow este de părere că Ducea de Cambridge mizează pe vitamina C. De asemenea, pe lângă serul cu vitamina C pe care îl folosește de mai mulți ani în rutina zilnică de îngrijire, Kate Middleton apelează și la beneficiile unui ulei extras din măceșe, care este bogat în vitamina C. La final amintim și de cel mai important „secret” pentru menținerea frumuseții, anume stilul de viață cât mai echilibrat. 

„Pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Ducesa de Cambrige a mărturisit că folosește de mai multi ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe (bogat în vitamina C). Bineînțeles că, o mai ajută și stilul echilibrat de viață”, a declarat Abbi Ingram, pentru presa internațională. 

Alte produse folosite de Kate Middleton 

Ducesa de Cambridge se mai ajută, pe lângă serul cu vitamina C, și de alte exfoliante și produse de iluminare a pielii precum retinolul și acidul hialuronic: 

„La 40 de ani ai zice, mai degrabă că are 30. Exfoliantele și prudusele de iluminare a pielii, cum ar fi vitamina C, retinol și acidul hialuronic, sunt alegerea ideală pentru a oferi strălucire şi un efect de netezire al pielii.

Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel, un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tedinţa să scadă rapid. Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare”, a declarat Diane Ackers, expert în frumusețe pentru Doctors Formula Cosmeceuticals, pentru express.co.uk.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net