Singurele cuvinte din Limba Română care încep cu „PT”. Dacă le înveți, vei fi mereu primul la Fazan!

Mai mult ca sigur că cei mai mulți dintre noi am jucat FAZAN. Acest joc celebru a reușit să rămână atât de iubit de către români, datorită simplității sale, cât și a bucuriei pe care o aduce, încât oameni de toate vârstele și din toate colțurile țării îl joacă, chiar și astăzi! Ei bine, după cum știm cu toții, există unele combinații de litere care reușesc mereu să ne pună probleme, iar una dintre acestea este „PT”. Dar, din fericire, se pare că există în limba noastră o varietate de cuvinte care încep cu aceste două litere!

FAZAN rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din țară
FAZAN rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din țară

Probabil că nu este deloc o exagerare să spunem că cei mai mulți dintre noi am jucat FAZAN. Acest joc celebru a reușit să rămână atât de iubit de către români, datorită simplității sale, cât și a bucuriei pe care o aduce, încât oameni de toate vârstele și din toate colțurile țării îl joacă, chiar și în ziua de astăzi! Ei bine, după cum știm cu toții, există unele combinații de litere care reușesc mereu să ne pună probleme și să ne facă să pierdem rundă după rundă de FAZAN! Iar una dintre aceste combinații frustrante este „PT”. Cu toate acestea, există și vești bune! Din fericire, se pare că există în limba noastră mai multe cuvinte care încep cu aceste două litere!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la shtiu.ro, dicționarul explicativ al limbii române vine în ajutorul nostru! Potrivit acestuia, există mai multe cuvinte în limba noastră care încep cu aceste două consoane problematice, iar dacă le știți, vă veți putea număra printre campionii indiscutabili la FAZAN, din grupul vostru de prieteni!

Cuvintele din limba română care încep cu „PT”

Potrivit dicționarului, care este un adevărat ghid neprețuit pentru jucătorii de FAZAN, există diverse cuvinte pe care le puteți folosi! Printre acestea se numără ptarmigan (o rândunică albă), pteropod, ptialagog (adică ceva care activează salivația), pterodactil, pteranodon, ptoză, sau, de ce nu, ptolemeic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net