Un caz bizar a uimit autoritățile! O mamă și un fiu și-au distrus întreaga avere, apoi s-au sinucis

Un caz extrem de bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Italia, care au început o anchetă și încearcă să afle ce a putut conduce la o situație atât de drastică și neobișnuită. Se pare că în orașul Teolo, din provincia Padova, o femeie s-a sinucis împreună cu fiul ei, însă nu înainte de a distruge o sumă uriașă de bani, doar pentru ca aceasta să nu rămână moștenitorilor lor.

Cei doi au distrus 20.000 de euro / foto: Shutterstock
Cei doi au distrus 20.000 de euro / foto: Shutterstock

Un caz extrem de bizar a lăsat fără cuvinte autoritățile din Italia, care nu își pot explica ce a putut cauza un asemenea gest extrem. Poliția deja a început o anchetă și încearcă să afle ce, mai exact, a putut conduce la o situație atât de drastică.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că în orașul Teolo, din provincia Padova, o femeie în vârstă de 87 de ani s-a sinucis împreună cu fiul ei, care avea 60 de ani. Cu toate acestea, înainte ca cei doi să recurgă la acest gest extrem, au avut grijă să distrugă o sumă uriașă de bani, doar pentru ca aceasta să nu rămână moștenitorilor lor.

Se pare că decesul celor doi a fost semnalat autorităților de către vecinii celor doi, care, în cursul dimineții de miercuri, au alertat atât pompierii, tehnicienii de la gaze, cât și pe carabinieri, deoarece au auzit o explozie și simțeau un miros puternic de gaz.

Cei doi au distrus 20.000 de euro

Atunci când au intrat în domiciliul celor doi, autoritățile au găsit nu mai puțin de 20.000 de euro, însă bancnotele erau tăiate în bucățele mici, pentru a nu putea fi folosite de către moștenitorii celor doi. Acest caz bizar a uimit întreaga Italie, iar autoritățile încearcă să afle ce a putut cauza gestul celor doi.

Potrivit vecinilor cât și a membrilor familiei, Rosa și Paolo, mama și fiul care s-au sinucis, se izolaseră complet și nu mai interacționau cu nicio persoană din jurul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net