Un copil de 8 ani s-a lăsat mușcat de un păianjen periculos. Dorea să devină Spiderman

Un copil în vârstă de numai 8 anișori a trecut pe lângă un final tragic, după ce s-a lăsat mușcat, complet intenționat, de unul dintre cei mai veninoși păianjeni de pe glob. Mai precis, este vorba despre o Văduvă Neagră, una dintre cele mai temute creaturi din lume. Cel mic a sperat că dacă va fi mușcat de păianjen se va transforma în super-eroul său favorit, Spiderman.

Cel mic s-a lăsat mușcat de păianjenul veninos
Cel mic s-a lăsat mușcat de păianjenul veninos

Fiecare dintre noi, în copilărie, am făcut lucruri care, dacă privim lucrurile în retrospectivă, au fost periculoase. Însă, pentru un copil în vârstă de numai 8 ani, din Bolivia, lucrurile au trecut mult de orice limită, el fiind la doar câțiva pași de o moarte tragică. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, cel mic s-a lăsat mușcat de către unul dintre cei mai periculoși păianjeni de pe glob, o Văduvă Neagră. Iar motivul este unul uluitor! Cel mic spera că dacă va fi mușcat de către această creatură, el se va transforma în super-eroul său preferat, Spiderman.

Acest incident îngrijorător s-a petrecut în centrul Boliviei, la mică distanță de orașul Oruro. Se pare că cel mic a găsit temutul păianjen în timp ce se juca în apropierea unui râu de lângă casa unde locuia. După cum ne putem imagina, odată ce a fost mușcat, starea de sănătate a celui mic a început să se deterioreze rapid, însă nu i-a spus mamei sale că a fost mușcat de păianjen.

Copilul a vrut să devină Spiderman

Cum starea celui mic devenea din ce în ce mai gravă, mama sa a intrat în panică și a mers cu el la cel mai apropiat spital. Din fericire, în ciuda veninului puternic pe care îl deține păianjenul Văduva Neagră, medicii au reușit să stabilizeze starea băiatului, iar, acum, acesta se recuperează, la spital.

Doctorii au reușit să își dea seama că cel mic a fost mușcat de un păianjen, iar după ce au dedus ce specie ar fi fost acesta, au aplicat tratamentul adecvat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net