A petrecut o săptămână în sălbăticie după ce a încercat să obțină o bere gratis. În ce stare l-au găsit autoritățile

Un pensionar în vârstă de 67 de ani a fost găsit în viață după o săptămână de căutări. Paul Conway s-a pierdut prin sălbăticia din Scoția, după ce a încercat să ajungă la „The Old Forge”, un pub cunoscut drept cel mai izolat din Regatul Unit.

Pensionarul a dorit să câștige o bere gratis
Pensionarul a dorit să câștige o bere gratis

Bărbatul care a visat la o bere cu totul specială, la cel mai izolat pub din Regatul Unit, a avut, într-adevăr, parte de o experiență specială, însă nu într-un mod la fel de simplu și de fericit precum spera. Paul Conway s-a pierdut în Scoția, în timp ce călătorea între localitățile Glenfinnan și Inverie, iar autoritățile l-au găsit după o săptămână întreagă!

Bărbatul și-a început călătoria pe 10 septembrie, din orașul englez Newcastle, de unde a ajuns tocmai în ținuturile înalte ale Scoției. Acest bar, cel mai izolat din țară, oferă o băutură gratuită celor care fac drumul până acolo.

S-a pierdut vreme de o săptămână întreagă

„The Old Forge” este cel mai izolat pub din Regatul Unit
„The Old Forge” este cel mai izolat pub din Regatul Unit

Conway a petrecut 11 ani în armata britanică, urmați de alte trei decenii în poliție. El a sperat să se bucure de o bere gratuită la „The Old Forge” („Vechea Forjă”), însă, din păcate, s-a pierdut în sălbăticia din Scoția, unde a petrecut o săptămână.

Atunci când nu a ajuns la pub, pe data de 13 septembrie, familia pensionarului l-a dat imediat dispărut, iar autoritățile au început imediat căutările.

A sperat să primească o bere gratis

În cele din urmă, pe data de 17 septembrie, bărbatul a fost găsit de autorități, la sud de Loch Morar. Din fericire, el se afla într-o stare bună de sănătate, însă, ca măsură de precauție, autoritățile l-au dus pe Conway la spital.

Fiul acestuia a mulțumit tuturor celor care au luat parte la căutări. De asemenea, el a mai spus că tatăl său se simte bine și are o stare bună de spirit. Bărbatul nu a fost rănit deloc, în timpul pe care l-a petrecut pierdut în natură. Din fericire, el a fost, în cele din urmă, găsit de către autorități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net