Această bunicuță face sport la 76 de ani! E plină de mușchi

Ultima actualizare:

Joan MacDonald (76 de ani) este dovada vie că niciodată nu este prea târziu! Septuagenara din Australia s-a apucat să facă sport la vârsta de 70 de ani, iar acum se află într-o formă de zile mari. Datorită ambiției sale, Joan a devenit celebră pe Internet și îi ajută pe alți bătrânei să se mențină în formă.

Femeia s-a apucat de sport la 70 de ani
Femeia s-a apucat de sport la 70 de ani

Foto: Instagram

Citește și: Poveste fix din basme! O bunicuță și-a așteptat invadatorii cu plăcinte otrăvite

Joan MacDonald a dovedit că vârsta este doar un număr și că oricine poate să se apuce de sport, dacă își dorește asta cu adevărat. Femeia are un fizic atletic pe care l-a lucrat intens la sală. Joan a dezvăluit că s-a hotărât să se apuce de fitness în primul rând pentru sănătatea ei. Înainte de asta, era sedentară, se lupta cu kilogramele în plus și ajunsese într-o formă fizică precară, care nu-i mai dădea voie să își desfășoare activitatea zilnică. Acum, Joan își dorește să îi motiveze și pe alți oameni de vârsta ei să se apuce de sport.

Vezi și: Transformarea uluitoare a lui Joan MacDonald. De la medicamente cu pumnul, la un corp de culturist

Se antrenează de cinci ori pe săptămână

Foto: Instagram

Joan MacDonald petrece cinci zile din șapte la sală și este o inspirație pentru mulți oameni, în special pentru începătorii care nu știu ce exerciții fizice să facă mai întâi.  Ea își publică toate antrenamentele pe pagina sa de Instagram, acolo unde are 1,6 milioane de fani. În general, Joan MacDonald face o combinație de exerciții de forță, care implică aparatele cu greutăți, și exerciții cardio.

Iată și: O bunicuță sexy a cheltuit peste 30.000 de euro ca să-și tatueze tot corpul! Cum arată femeia

Mănâncă mai mult de trei mese pe zi

Recent, Joan le-a dezvăluit fanilor săi, într-o postare pe Instagram, de ce s-a orientat către fitness: „Unul dintre motivele pentru care am decis să fiu în formă a fost pentru că nu mai puteam să fac lucrurile mele preferate. Nu mai puteam merge cu bicicleta fără să mi se facă rău de la oboseală. Nici măcar nu puteam să urc scările fără să am probleme. Este important ca atunci când vă apucați de sport, să vă dați seama și care este motivul pentru care vreți să faceți asta. Scopul pe care vreți să îl atingeți vă va da putere să continuați. Așa a fost în cazul meu!”.

Te-ar putea interesa și: Are 65 de ani, dar nu lasă pe nimeni indiferent cu fizicul ei lucrat. Bunicuţa sexy atrage bărbaţii ca un magnet

Joan a fost inspirată de fata ei să se apuce de sport

Totodată, ea a recunoscut că fiica ei, Michelle MacDonald, care este și ea o împătimită a sportului, a împins-o de la spate și a certat-o în trecut, pentru că nu acorda prioritate sănătății sale. Însă, pentru a vedea cu adevărat o îmbunătățire majoră a sănătății ei, MacDonald a știut că trebuie să-și transforme și dieta.

Citește și: A devenit vedetă pe Internet la 101 ani

„Când am început să fac sport, probabil că mâncam mult mai puțin decât acum, dar consumam alimente greșite. Acum mănânc mai mult, respective cinci mese mici pe zi, și totuși continui să slăbesc și să mă simt mai bine în general”, a mai spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net