Avertisment din partea MAE pentru românii care călătoresc în Belgia! Un aeroport important rămâne blocat de grevă

Românii care urmau să plece către o importantă destinație din Europa tocmai au primit o veste proastă din partea Ministerului Afacerilor Externe. După ce a început în cursul zilei de ieri, greva de pe Aeroportul Charleroi, din Belgia, urmează să continue și astăzi, 13 septembrie.

Greva continuă și astăzi / foto: Profimedia
Greva continuă și astăzi / foto: Profimedia

Este o importantă destinație din Europa, atât pentru potențialul ei turistic, cât și pentru faptul că de acolo se poate ajunge ușor în nenumărate alte locuri de-a lungul globului. Însă, pentru românii care urmau să călătorească acolo cu avionul în aceste zile, autoritățile din țara noastră vin cu o veste care le dă complet planurile peste cap.

În cursul zilei de ieri, pe Aeroportul Charleroi, din capitala Belgiei, Bruxelles, a fost inițiată o grevă ce urmează să continue și astăzi. Astfel, pasagerii care știu că urmau să aterizeze pe acest aeroport sunt sfătuiți să verifice starea zborului lor atât pe site-ul aeroportului, cât și pe cel al companiei aeriene de la care au achiziționat bilet.

Greva continuă pe un important aeroport european

De asemenea, autoritățile au mai menționat și faptul că, pentru cetățenii români care se confruntă cu diverse situații de urgență, există opțiunea de a apela un telefon de permanență al Ambasadei României la Bruxelles.

Românii care au nevoie de asistența rapidă a autorităților pot face acest lucru apelând Ambasada la numărul de telefon +32(0)497428663. Aeroportul Charleroi este foarte important pentru zborurile companiei Ryanair, iar greva urmează să continue și în cursul zilei de astăzi.

Zeci de zboruri trebuiau să decoleze astăzi de pe aeroport

„O grevă comună a sindicatelor a fost anunțată la Aeroportul Charleroi. Toate zborurile programate pentru această vineri au fost anulate”, au comunicat oficalii aeroportului, potrivit informațiilor de la Reuters.

Potrivit site-ului acestui aeroport, nu mai puțin de 87 de zboruri trebuiau să decoleze în cursul zilei de astăzi de pe Charleroi. Motivul pentru care angajații au recurs la grevă este dorința acestora pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Astfel, greva începută de sindicate în cursul zilei de ieri urmează să continue și astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net