Caz șocant în Italia! O româncă a fost găsită moartă în propria ei casă

Un caz șocant a lăsat fără cuvinte autoritățile din Italia! O româncă în vârstă de numai 55 de ani a fost găsită moartă, chiar în propria ei casă din Via Baisi. Ea locuia împreună cu partenerul ei, iar acum autoritățile iau în calcul orice posibilitate, inclusiv cea a unei crime.

Autoritățile au început deja o anchetă
Autoritățile au început deja o anchetă

Un caz tulburător a pus în alertă autoritățile din Italia! O româncă în vârstă de numai 55 de ani a fost găsită fără suflare, în casa ei din Via Baisi. Pe numele ei Elena Scurtu, trupul româncei a fost descoperit în timpul nopții, iar salvatorii au ajuns imediat la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru româncă, iar salvatorii au fost nevoiți să declare decesul.

Autoritățile din Italia spun că moartea femeii este un caz neclar, cu detalii suspecte. Anchetatorii nu au descoperit urme de violență pe trupul Elenei Scurtu, cum ar fi cele lăsate în cazul în care femeia ar fi fost atacată cu un pistol, ori cu un cuțit.

De asemenea, nu au fost descoperite nici urme pe gâtul ei, care ar fi putut sugera anchetatorilor că ar fi fost vorba despre o strangulare. Acum, polițiștii fac tot posibilul pentru a face lumină în acest caz șocant, iar o anchetă a fost demarată. La acest moment, autoritățile nu exclus nicio posibilă ipoteză.

Autoritățile au început deja o anchetă

În jurul orei 03:00 dimineața, alarma ar fi fost dată chiar de către partenerul româncei, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Frosinone, care lucrează ca muncitor. El a fost audiat ore în șir de către anchetatori, iar autoritățile deja au pus sechestru pe casa femeii din Via Baisi, pentru a-și putea duce la bun sfârșit investigația.

Cu toate acestea, există informații care spun că între cei doi exista o stare plină de tensiune. Se pare că s-ar fi certat destul de des, iar conflictele lor ajungeau chiar și la violență. Autoritățile vor continua ancheta, pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat cu femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net