Caz șocant! O profesoară a violat 2 elevi, iar cu unul a rămas însărcinată! Ce spune copilul de numai 16 ani

Ultima actualizare:

O profesoară din sudul Californiei este acuzată că a rămas însărcinată, după ce a abuzat sexual doi dintre elevii săi. Inspectoralul școlar local va plăti va plăti 2,25 milioane de dolari pentru a soluționa procesul.

Fosta profesoară a avut inițial 41 de acuzații de întreținere de raport sexual / foto: cbc
Fosta profesoară a avut inițial 41 de acuzații de întreținere de raport sexual / foto: cbc

Profesoara din California, pe nume Laura Whitehurst a fost arestată în 2013, pentru abuz sexual. Acum, suma totală plătită în acest caz ajunge la 8,25 milioane de dolari. Autoritățile școlare vor plăti suma victimelor femeii, scrie CBS News.

Elevul a devenit tată la 16 ani

În urmă cu ceva ani, în 2016, autoritățile școlare din California au fost de acord să plătească 6 milioane de dolari unui fost elev care a lăsat-o însărcinată pe Whitehust, în timp ce ea îi era profesoară.

Cea mai recent proces care o implică pe profesoară, a intentat în 2021 de un alt fost elev care a susținut că a fost hărțuit și abuzat sexual de Laura Whitehurst, la liceul Redlands, între 2007 și 2008, pe când el avea 14 ani, potrivit avocatului reclamantului, Morgan Stewart.

În 2013, atunci când a fost arestată, Whitehurst a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu tânărul de 10-15 ori în sala de clasă și în apartamentul ei.

Christine Stephens, purtător de cuvânt al autorităților școlare, a confirmat încheierea celui mai recent acord, însă nu a oferit alte detalii din cauza acordurilor de confidențialitate.

În primul proces, adolescentul care a lăsat-o însărcinată pe profesoară, a susținut că autoritățile știau de relație, dar nu i-au avertizat familia. În 2014, când fiica ei a venit pe lume, tatăl avea 16 ani.

Fosta profesoară de engleză s-a confruntat inițial cu 41 de acuzații de întreținere de raport sexual cu un minor. Ea fusese anterior și antrenoare de fotbal la liceul la care a lucrat, a încheiat o înțelegere și a pledat vinovată pentru șase din cele 41 de acuzații.

Adolescentul tată contestă decizia instanței

La pronunțarea sentinței, tatăl copilului lui Whitehurst, care împlinise între timp 17 ani, s-a arătat indignat de înțelegerea încheiată spunând: „Acțiunile criminale ale lui Whitehurst împotriva mea m-au afectat emoțional și îmi vor afecta fiecare relație pe care o voi avea pe parcursul vieții”.

Fosta profesoară a făcut doar șase luni de închisoare și a fost înregistrată ca agresor sexual, mai scrie sursa citată mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net