Scenariu de film horror! O învățătoare a otrăvit intenționat 25 de copii, dintre care unul a murit

Se mai întâmplă câteodată să ne iasă în cale o știre atât de șocantă, încât nici măcar nu ne putem imagina ce fel de minte îi trebuie unei persoane, pentru a comite asemenea fapte. Ei bine, în prim-planul unei astfel de știri este o profesoară care și-a otrăvit, în mod intenționat, elevii, pentru a se răzbuna pe un coleg. Fapta ei tulburătoare a rezultat în moartea unui copil, iar alții au rămas cu probleme de sănătate.

Un copil și-a pierdut viața din cauza otrăvii
Un copil și-a pierdut viața din cauza otrăvii

Atunci când citim știrile, se întâmplă să ne mai iasă în cale un caz atât de tulburător încât nici măcar nu avem capacitatea de a ne imagina ce fel de minte îi trebuie unei persoane, pentru a putea comite asemenea fapte. Iar un astfel de caz șocant a făcut înconjurul lumii recent! Autoritățile au descoperit că o profesoară și-a otrăvit, în mod intenționat elevii, pentru a se răzbuna pe un coleg. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, gestul teribil al femeii a rezultat într-un copil decedat, cât și alții care au rămas cu probleme de sănătate.

Cazul terifiant a avut loc în China, unde Wang Yun și-a otrăvit elevii de la grădinița unde preda. Ea a fost condamnată la moarte în anul 2020, iar după o perioadă petrecută în tribunale, încercând să obțină o altă pedeapsă, autoritățile chineze au executat-o pe profesoara ucigașă săptămâna aceasta, joi. Ea a încercat să își otrăvească și propriul soț, însă acesta a reușit să supraviețuiască tentativei de omor.

Wang Yun punea azotat de sodiu în mîncarea copiilor

Conform sursei, femeia punea azotat de sodiu în mâncarea servită copiilor de la grădiniță. Potrivit declarațiilor în instanță, Wang Yun a comis acest gest șocant pentru a se răzbuna pe un coleg. Ea a spus că s-a certat cu acesta pe „probleme de management”, iar apoi a decis să otrăvească 25 de copii, din care unul a și murit.

În vârstă de 39 de ani la momentul execuției, ea a încercat să își otrăvească și soțul, iar instanța din China a decis că se impune pedeapsa capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net