Ce gest surprinzător a făcut un bărbat când a aflat că a câștigat la Loto! „Mi s-a luat o greutate de pe umeri”

Un șofer de tir, din Marea Britanie, a luat o decizie radicală, imediat după ce a aflat că el și soția sa au câștigat la loto. Omul, în vârstă de 68 de ani, a decis să se pensioneze și să se bucure de banii câștigați. Acesta s-au ales cu nu mai puțin de 210.000 de dolari. 

Bilete la loterie Foto: Pixabay.com
Bilete la loterie Foto: Pixabay.com

S-a pensionat când a aflat că a câștigat la loto 

Tony Hedley, un șofer de tir în vârstă de 68 de ani, a câștigat la loto 166.666 de lire sterline, adică aproape 210.000 de dolari. Când a aflat vestea, Tony era la volan, muncea, căci era șofer de tir de 42 de ani, scrie newsweek.ro. Ulterior, el și-a sunat șeful și i-a spus că nu va mai merge la muncă, aceea fiind ultima lui tură pe care o mai servește. După ce și-a luat rămas bun de la patron, bărbatul a spus că merita o astfel de pauză de la muncă și să se bucure de viață.

Ce vor să facă cu banii câștigați 

„A fost pur și simplu suprarealist, a fost ca și cum mi s-a luat o greutate de pe umeri. Când am terminat apelul cu Postcode Lottery, am sunat la serviciu și am spus că nu mai vin mâine, iar aceasta este ultima mea tură. (n.r. ce i-a spus Tony șefului său la telefon) M-am întors la bază, am lăsat remorca, iar managerul meu a spus: «Norocosule», mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune.

Am muncit toată viața mea și cred că e timpul să iau o pauză. Când au dezvăluit plicul, a fost pur și simplu suprarealist”, a povestit bărbatul, potrivit The Independent. Cu banii pe care i-au câștigat, cei doi au spus că vor să meargă în Scoția și să își renoveze casa și grădina. „Încă este incredibil. Mă trezesc dimineața și mă gândesc: am visat asta?”, a adăugat soția lui Tony.

Nu a mai primit pensie din cauza câștigului la loto 

Anul trecut, în luna decembrie, un bărbat din Australia a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a aflat că este marele câștigător al premiului în valoare de 60.000 de dolari australieni, adică în jur de 37.000 de euro. Bucuros ca oricine altcineva în locul lui, și-a sunat familia pentru a-i anunța că a pregătit o vacanță pentru ei, pentru a sărbători.

Din nefericire, entuziasmul său s-a dus repede în momentul în care a aflat că nu va mai primi pensie din cauza câștigului său la Loto. Cei 60.000 de dolari australieni îi va încasa în tranșe lunare, ceea ce înseamnă că sunt considerați o formă de venit. Bărbatul a precizat că ar fi preferat să încaseze toată suma în același timp, însă nu a fost posibil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net