Povestea bizară a bărbatului care a câștigat o avere la loto, dar a ajuns să lucreze ca gunoier. A cheltuit totul pe femei și lux

Mai mult ca sigur că fiecare dintre noi visăm să câștigăm marele premiu de la Loto. Având în vedere la ce sume uriașe ajunge acest premiu, cu siguranță că viața noastră s-ar schimba total, peste noapte. Cu toate acestea, pentru mulți dintre cei care au câștigat acest premiu au urmat clipe dificile, în care și-au dorit să nu fi câștigat niciodată banii.

Câștigarea marelui premiu i-a ruinat viața
Câștigarea marelui premiu i-a ruinat viața

De multe ori, chiar și cele mai frumoase se pot transforma rapid într-un coșmar. Iar pentru William 'Bud' Post III, acest lucru s-a întâmplat după ce a câștigat o sumă uriașă la Loto! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la dailymail.co.uk, în anul 1988, bărbatul a reușit să câștige suma uriașă de 16.2 milioane de dolari, la loteria din statul american Pennsylvania. Însă lucrurile au luat o întorsătură proastă pentru bărbat.

Se pare că doar la un singur an după ce a ridicat marele premiu, William deja acumulase o datorie de 1 milion de dolari! El cheltuise banii de la Loto pe mașini de lux, motociclete, avioane (deși nu le putea pilota), iar sume importante au fost pompate în afacerea familiei sale.

Fratele său a angajat un asasin

Mai mult decât atât, se pare că William a fost dat în judecată de către fosta sa iubită (care era și proprietara apartamentului unde stătuse William), care a reușit să primească în instanță o treime din averea câștigată la Loto de către bărbat. Iar de parcă necazurile acestuia nu erau deja îndeajuns de mari, se pare că propriul lui frate ar fi angajat un asasin, în speranța că va moșteni ce a mai rămas din bani, după moartea lui William.

Se pare că William a murit în anul 2006, la vârsta de numai 66 de ani. El ajunsese să trăiască în condiții mizere, iar cauza decesului ar fi fost o boală respiratorie. La un moment dat, bărbatul a și ajuns la închisoare, deoarece a tras cu o armă înspre un agent trimis să colecteze taxele pe care William nu le plătise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net