Cum a ajuns o femeie să fie sechestrată pe un aeroport din Turcia! „Unii dintre gardieni m-au îngrozit!”

O femeie a povestit, recent, despre experiența traumatizantă prin care a trecut. Spune că vacanța i-a fost ruinată, după ce a fost reținută pe aeroport, împreună cu copilul său, din cauză că acesta avea pașaportul expirat. Femeia a înțeles că a făcut o greșeală, că nu a verificat actele, însă a fost speriată de modul urât în care s-au comportat angajații aeroporului din Turcia cu ea. Plus că, timp de aproape 24 de ore, cât au fost reținuți, nu li s-a dat aproape nimic de mâncare, s-a mai plâns tânăra.

Ce a pățit o femeie într-un aeroport Foto: Shutterstock
Ce a pățit o femeie într-un aeroport Foto: Shutterstock

Documentul de călătorie al băiatului era expirat 

Amber Maherloughnan, în vârstă de 28 de ani, s-a confruntat cu o situație neașteptată când a descoperit, în aeroport, că documentul de călătorie al băiatului său era expirat de aproape patru luni, în urma căreia au fost ținuți într-o zonă de securitate pentru aproape 24 de ore, alături de alte 13 persoane.

Mama susține că pașapoartele lor au fost „smulse” de oficiali și că au fost reținuți timp de aproape 24 de ore împreună cu alte 13 persoane. Ea susține că au avut la dispoziție doar o toaletă „dezgustătoare” și că nu li s-a dat aproape nimic de mâncare sau apă, doar o „roșie stricată și un ou” care au fost „lovite cu piciorul”.

Femeia a pierdut călătoria de 6.000 de lire sterline

Logodnicul lui Amber, Will Land-Smith, 31 de ani, a încercat să obțină un document de călătorie temporar de la ambasada Turciei. Acest lucru nu a garantat intrarea celor doi. Mama copilului a fost nevoită să plătească pentru „greșeala ei prostească”, deoarece a trebuit să zboare acasă chiar a doua zi și să piardă călătoria de 6.000 de lire sterline.

„Aceasta să fie o lecție pentru toți părinții, verificați pașapoartele copiilor voștri”, a scris ea pe social media. Femeia povestește că i-au fost aruncate hainele prin cameră și că le-au verificat geanțile, din nou, cu toate că ea trecuse deja prin punctul de securitate.

"Unii dintre gardieni m-au îngrozit”

„Era un pat fără cearșaf, fără pătură, fără pernă, fără nimic. Podeaua era dezgustătoare, toaleta era dezgustătoare. Ne-au ținut ca pe niște infractori”, a spus femeia. 

„M-am ghemuit în colțul unde era caloriferul. Nu am spus nimănui ce se întâmpla pentru că nimeni nu putea face nimic. Era pur și simplu dezgustător. Unii dintre gardieni m-au îngrozit”, explica tânăra de 23 de ani. 

De ce o altă femeie a fost reținută în aeroport

În trecut, o femeie din Ucraina a fost reținută o perioadă mai îndelungată pe aeroport, pentru că polițișții de frontieră nu credeau că datele din pașaport sunt reale. Era vorba despre o cântăreață ucraineancă, care cu siguranță părea mai tânără decât era. Femeia avea pe atunci 43 de ani, dar majoritatea spuneau că arata ca o tânără de 25 de ani. 

„Când am aflat motivul arestului meu, am început să râd, pentru că era vârsta din pașaportul meu. Sunt obișnuită să primesc complimente pentru felul în care arăt, dar nu mi-am imaginat că ar putea fi un motiv să fiu reținută”, a afirmat femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avion delta airlines jpg
soarece pexels jpeg
marea rosie istock jpg
politie jpg
imunitate alimente jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
1 echinoctiul de toamna jpg jpeg
bratara dacica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net