Declarațiile tulburătoare ale femeii care a fost drogată de propriul ei soț și violată de 72 de bărbați: „M-au tratat ca pe un sac de gunoi”

Ultima actualizare:

Gisèle Pélicot, o femeie în vârstă de 72 de ani, a fost victima unei tragedii fără margini, care acum a ajuns și în fața judecătorilor. Femeia a fost drogată de către propriul ei soț, în repetate rânduri, iar apoi a fost violată de către acesta, împreună cu alți 72 de bărbați.

Gisèle Pélicot a fost violată de propriul soț și de 72 de bărbați / foto: captură YouTube
Gisèle Pélicot a fost violată de propriul soț și de 72 de bărbați / foto: captură YouTube

Întreaga lume a rămas fără cuvinte atunci când s-a aflat despre tragedia șocantă prin care a trecut Gisèle Pélicot, o femeie în vârstă de 72 de ani, din Franța. Aceasta a fost violată de către propriul ei soț, care apoi a violat-o, împreună cu alți 72 de bărbați. Cazul a ajuns deja în instanță, unde Pélicot a făcut declarații cutremurătoare.

Potrivit adevarul.ro, ea a vorbit în fața judecătorilor din Avignon, orașul din sudul Franței unde este are loc procesul. Femeia a aflat despre ce i se întâmplă de abia cu 4 ani în urmă, când un agent de securitate la prins pe soțul victimei în timp ce filma sub fustele femeilor, într-un centru comercial.

Gisèle Pélicot a vorbit despre tragedia prin care a trecut

„Am fost sacrificată pe altarul viciului. M-au tratat ca pe o păpușă de cârpă, ca pe un sac de gunoi... Nu mai am o identitate. Nu știu dacă mă voi reface vreodată. Pentru mine, totul se prăbușește. Acestea sunt scene de barbarie, de viol”, a spus victima, conform sursei citate.

După ce a renunțat la anonimat, Pélicot a mai spus în fața judecătorilor că face tot posibilul ca procesul să fie unul public, în semn de solidaritate pentru alte victime care s-au confruntat cu infracțiuni de natură sexuală.

Gisèle Pélicot nu știa ce se întâmplă

Avocatul victimei, Antoine Camus, a explicat că Gisèle Pélicot nu știa ce i se întâmplă din cauza soțului ei. „Ea nu știa nimic despre ceea ce i s-a întâmplat. Nu își amintea de violurile pe care le-a suferit”, a spus avocatul.

După ce oamenii legii i-au arătat femeii imagini ce ar fi dovedit abuzurile, aceasta a decis să își părăsească soțul, pe Dominique, luând cu ea doar două valize. Acestea au fost „tot ce mi-a rămas din cei 50 de ani de viață împreună”, a spus Gisèle Pélicot, în fața instanței.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net