Detalii din spatele morții Sofiei Olifirenko! Fotomodelul era sub influența drogurilor

Sofia Olifirenko, fotomodelul de renume internațional ce a fost căsătorită cu un român, ar fi consumat, fără să știe, substanțe psihoactive. 

Tânăra a participat la o petrecere organizată în Istanbul, de către agenția de modelling la care activa. La petrecerea în cauză erau prezenți și mai mulți bărbați, care i-ar fi pus o substanță ilegală în băutură. 

O sursă a povestit pentru Antena 3 că, de fapt, la acest tip de evenimente, tinerelor li se pun diverse droguri în băutură. 

Citește și despre: Comediantul Jimmy Carr, scandal după o glumă despre 11 septembrie şi Bin Laden

Istvan Sarkozy, soțul tinerei ce a decedat, caută răspunsuri la poliția din Istanbul, dar autoritățile de acolo nu sunt foarte cooperante. 

După ce a văzut că nu reușește să coopereze cu poliția din Turcia, soțul a decis să-și facă singur dreptate. 

Urmărește și: Spectacol în Miami! Celebra Denise Austin a cucerit scena la 65 de ani. Diferența dintre ea și fiica sa

„Aici e o coruptie foarte mare. Am fost amenințat de agenţi, când eram la Poliţie, şi le-am zis că m-au ameninţat şi nici nu le-a păsat, nu i-a interesat, nu m-au băgat în seamă.”, a declarat Istavan Sarkozy, potrivit sursei citate. 

Datelii din cazul Sofia Olifirenko

Sofia Olifirenko este un model de renume internațional, iar în urma unei petreceri din Istanbul, aceasta s-ar fi sinucis. Totuși, ancheta este în desfășurare și este, de asemenea, plină de semne de întrebare.

Un singur suspect exista în acest caz, dar a fost eliberat, la scurt timp, de către poliția turcă, în urma declarațiilor. 

Află informații și despre: Pentru ce sumă ar accepta Bianca Drăgușanu să participe la un reality-show?

Persoana ce a fost reținută a declarat că el ar fi văzut-o pe Sofia în cimitirul din apropierea hotelului. Aceasta nu era în cea mai potrivită formă, nu putea să meargă drept, așa că a decis să meargă cu ea în camera de hotel.

Individul a declarat că ar fi dormit împreună cu Sofia, dar, la un moment dat, Sofia a ieșit foarte calmă din cameră, s-a dus pe acoperiș și s-a aruncat de pe hotel.

De asemenea, Poliția din Turcia a avut grijă să ia legătura și cu rudele respectivei fete. Rudele ar fi spus că Sofia se lupta cu depresia, fiind nevoită să-și administreze mai multe medicamente antidepresive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net