Comediantul Jimmy Carr, scandal după o glumă despre 11 septembrie şi Bin Laden

Ultima actualizare:

De abia au trecut şapte luni de la un alt scandal, că actorul de comedie britanic Jimmy Carr e în centrul unei noi controverse. Carr, în vârstă de 49 de ani, a făcut o glumă deloc potrivită legată de atentatele de la 11 septembrie 2001, din SUA, şi de liderul grupării teroriste al-Qaida, Osama Bin Laden.

Jimmy Carr e în centrul unui nou scandal foto: Netflix
Jimmy Carr e în centrul unui nou scandal foto: Netflix

Jimmy Carr a şocat spectatorii Netflix, în timpul unui nou show pentru compania de streaming. Momentul a fost inclus într-o emisiune lansată recent, notează thesun.co.uk, “The Best Of Netflix Is A Joke: The Festival”. În timpul acestu show, Carr a comparat faptul că Zayn Malik a plecat din trupa One Direction cu atentatele de la 11 septembrie 2001, din New York, care au îndoliat întreaga lume şi care au ucis aproape 3.000 de oameni.

Citeşte şi: Cine a fost, de fapt, Osama bin Laden! CIA i-a publicat jurnalul personal

 “Poate că o să vi se pară ridicol, dar e complet adevărat. Când Zayn a plecat din One Direction, pentru mine, a fost ca 11 septembrie. Nu mi-a păsat de niciunul dintre aceste evenimente. A trebuit, de fapt, să fiu într-unul dintre acele avioane (n.red: care au intrat în Turnurile Gemene din New York), dar o poveste mai interesantă ar fi cum l-am cunoscut pe Osama”, a spus Carr, spre groază publicului.

Citeşte şi: Un faimos atlet a scăpat ca prin urechile acului din atacurile de la 11 septembrie: "Sunt foarte norocos"

Comentariile lui sunt, de fapt, mai vechi, pentru că show-ul a fost filmat la un festival de comedie, în SUA, în perioada aprilie-mai. Netflix a decis să difuzeze emisiunea cu momente-cheie de la festival de abia acum, iar mulţi se întreabă de ce au ales tocmai aceste secvenţe.

“Puteau să folosească orice alt moment, era mult material”, a declarat o sursă. Netflix a refuzat să comenteze incidentul.

Jimmy Carr, gluma despre romi care l-a şocat şi pe Boris Johnson

Jimmy Carr a mai fost în centrul unui scandal monstru, în decembrie, după ce a făcut o serie de glume nepotrivite într-un show de Crăciun, “His Dark Material”. Atunci, actorul de comedie a glumit într-un mod grotesc pe seama Holocaustul rom şi a spus că a fost bine că au fost masacraţi atunci romi. Comumitatea romă l-a criticat dur atunci pe Carr, iar unii au sugerat că actorul ar trebui investigat de poliţie. Chiar şi un purtător de cuvânt al fostul premier britanic Boris Johnson a declarat că “acele comentarii au fost complet nepotrivite şi e inacceptabil să faci aşa uşor glume de genul ăsta pe seama unui genocid”.

Carr este cunoscut pentru comentariile nepotrivite, făcute de-a lungul anilor. În februarie, de exemplu, el a spus că victimele care au fost abuzate sexual în copilărie ar trebui să treacă peste asta şi să râdă de exprienţa traumatizantă. El a refuzat să îşi ceară scuză pentru toate derapajele sale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net