Experiența bizară a unei turiste care a mers în vacanță în Italia! Ce a pățit tânăra: „Mă simt înșelată”

O turistă din Argentina a avut parte de un adevărat șoc în timpul unei vacanțe petrecute în Italia! Femeia a plătit o avere pentru a se bucura de cameră cu vedere la mare, însă atunci când a ajuns la pensiune a rămas fără cuvinte în momentul în care a descoperit în ce fel de cameră a fost cazată!

Turista a plătit pentru o cameră cu vedere la mare / foto: TikTok
Turista a plătit pentru o cameră cu vedere la mare / foto: TikTok

Ce a pățit o turistă în vacanța din Italia?

O întâmplare de-a dreptul bizară a lăsat fără cuvinte internauții! Clarisa Murgia, o turistă din Argentina, a plătit o avere pentru a se caza într-o cameră cu vedere la mare, însă pensiunea din Italia i-a oferit femeii o surpriză cu totul neașteptată! „Mă simt înșelată”, a scris Clarisa Murgia pe TikTok, iar videoclipul în care povestește ce a pățit în timpul vacanței deja a strâns 3,1 milioane de vizualizări, transmite new york times.

După ce a văzut pozele cu vederea superbă pe care o avea camera de hotel, femeia nu s-a mai uitat la bani și a plătit oricât a fost necesar pentru a o rezerva. Clarisa Murgia nu a dezvăluit numele pensiunii unde s-a petrecut totul, însă atunci când a intrat în cameră, a văzut imediat că a fost înșelată! Mai precis, superba vedere la mare pe care o avea camera era, de fapt, o fotografie!

Vederea la mare era doar o fotografie

„Vederea la mare” era doar o fotografie / foto: TikTok
„Vederea la mare” era doar o fotografie / foto: TikTok

Videoclipul postat de turistă pe TikTok este intitulat „așteptări versus realitate”, iar Clarisa Murgia, care este și creatoare de conținut, filmează „priveliștea” superbă a camerei, iar atunci când se apropie de fereastră, se poate vedea clar că totul este doar o simplă fotografie. „Nimeni nu m-a mai înșelat chiar așa până acum, hahaha”, a scris Clarisa Murgia pe TikTok.

Urmăritorii paginii turistei din Argentina au recunoscut că au fost amuzați de întreaga întâmplare. „Îmi pare rău pentru tine, dar este amuzant”, a comentat unul dintre utilizatorii de pe TikTok. Afișul lipit în pensiunea din Italia arăta atât de realist încât un alt internaut aproape că nu a reușit să își dea seama că este fals. „Pentru o clipă am crezut că este real”, a scris utilizatorul TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
bani multi pensie jpg
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
Lamborghini Veneno  Roadster  (1) jpg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
saptamana modei paris profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net