Fac muzică sub gloanţe! Membrii unei trupe rock din Ucraina s-au înrolat în armată

Noaptea lupt─â cu ru┼čii, ziua compun melodii. Trupa ucrainean─â de rock Antytila a anun┼úat recent c─â a lansat o pies─â muzical─â ├«n colaborare cu Ed Sheeran pe re┼úelele sociale. Trei dintre membrii forma┼úiei s-au ├«nrolat ├«n armata ucrainean─â ├«nc─â de la ├«nceputul invaziei ┼či nu ┼či-au v─âzut familiile de atunci.┬á

image
Via┼úa celor trei b─âie┼úi Taras Topolia, Serhi Vas├«k (clape) ┼či chitaristul Dmitro Zholud, schimbat─â

├Än timp de r─âzboi ┼či muzele amu┼úesc, spuneau ├«n┼úelep┼úii antici. ├Äns─â trei dintre membrii trupei ucrainene de rock Antytila, ├«n frunte cu liderul forma┼úiei, Taras Topolia, spun c─â atunci c├ónd pun capul pe pern─â, ├«n bunc─ârul unit─â┼úii lor militare, mintea lor compune piese ┼či viseaz─â c─â sunt pe scen─â ┼či lumea ├«i aplaud─â.

Vezi ╚Öi┬áRusia amenin╚Ť─â Regatul Unit cu armele nucleare. Ce alte ╚Ť─âri au mai fost vizate

├Än luna martie, ├«n timp ce participau la diferite opera┼úiuni militare ├«n regiunea Kiev, l-au rugat prin intermediul TikTok pe Ed Sheeran, de 31 de ani, s─â ├«i difuzeze ├«n timpul spectacolului caritabil intitulat ÔÇŁConcert pentru UcrainaÔÇŁ, care a fost televizat la 29 martie, de c─âtre ITV pe teritoriul Marii Britanii.

image
Trupa Antytila, pe timp de pace

Hitul trupei a fost postat pe YouTube ┼či a ├«nregistrat nu mai pu┼úin de 1,2 milioane de vizion─âri. Liderul Taras Topolia, Serhi Vas├«k (clape) ┼či chitaristul Dmitro Zholud sunt ├«nrola┼úi ├«nc─â din 24 februarie, ziua ├«n care ru┼čii au invadat Ucraina. Tinerii nu se g├óndesc la moarte, ├«ns─â nici nu vor s─â accepte c─â ┼úara lor va fi cotropit─â de trupele ruse┼čti. Nu ┼či-au mai v─âzut familiile de la ├«nceputul r─âzboiului ┼či petrec zile ├«ntregi cu arma ├«n m├ón─â patrul├ónd al─âturi de camarazii lor.

image
Ru┼čii au l─âsat un dezastru apocaliptic l├óng─â Kiev

Au lansat o pies─â cu Ed Sheeran

Chiar dac─â ru┼čii s-au retras din nordul Ucrainei, zilele trecute Liovul ┼či Kievul au fost bombardate de la distan┼ú─â. Victoria din 3 mai a ucrainenilor ├«n regiunea Harkov a fost aplaudat─â cu emo┼úie de b─âie┼úii din trupa de rock. Trupele ucrainene au avansat ├«n teritoriile ocupate ┼či controlate de ru┼či din apropierea Harkovului, informeaz─â Kiev Independent, care citeaz─â surse din Ministerul Ap─âr─ârii ucrainean.

image
Liderul trupei, Taras Topolia, crede c─â victoria Ucrainei se apropie

Cei trei muzicieni ├«nso┼úesc ├«n prezent trupele de geni┼čti care ├«ncearc─â s─â cure┼úe p─âdurile, str─âzile, aleile, parcurile ┼či casele din localit─â┼úile din apropierea capitalei ucrainene de minele ascunse de solda┼úii ru┼či. Dup─â ce ru┼čii au p─âr─âsit Kievul la finele lunii martie, b─âie┼úii de la Antytila au c├óntat l├óng─â foc al─âturi de colegii lor de arme melodii patriotice ┼či au jurat cu lacrimi ├«n ochi c─â nu vor da ├«napoi niciodat─â din fa┼úa atacatorilor.

Vezi și Vladimir Putin, operat de cancer. Cine îi va lua locul la cârma Moscovei

image
În regiunea Cernihiv s-au dat lupte crâncene

Au aplaudat c├ónd au auzit c─â ├«n Nijni Novgorod, localitate de pe teritoriul Rusiei, a fost ├«nregistrat─â ieri o explozie puternic─â ├«ns─â Topolia a explicat jurnali┼čtilor str─âini c─â ÔÇŁnu ucrainenii au fost ├«n spatele acestui atac din zona industrial─â a ora┼čului, ci dreptatea divin─âÔÇŁ.┬á

┬á Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
netflix tableta 412 jpg
foto 1   caine surfjpg jpg
6 front masini electrice poza mare jpg
dirty dancing jpg jpeg
Palarie 8 jpg