Kate Middleton, personaj într-un serial de pe Netflix? În ce producție ar putea apărea ducesa

Ultima actualizare:

Serialul „The Crown", produs de Netflix, s-a bucurat de succes la nivel mondial, așadar platforma a decis să creeze un nou sezon. Fanii lui Kate Middleton vor avea o reală surpriză, căci se pare că scenariștii și regizorii sunt în căutarea unei actrițe care să joace rolul iubitei ducese de Cambridge. 

Personajul lui Kate Middleton va apărea în serialul The Crown Sursa: Profimedia
Personajul lui Kate Middleton va apărea în serialul The Crown Sursa: Profimedia

Având în vedere că cel de-al cincilea sezon al dramei care urmărește viața Casei Regale a Marii Britanii urmează să apară la sfârșitul acestui an, al șaselea sezon va marca sfârșitul călătoriei cinematografice, înfățișând domnia reginei Elisabeta a II-a în secolul 21.

După ce a început anterior să caute tineri pentru rolurile prințului Harry și prințului William, se spune că acum „The Crown" face același lucru pentru Kate Middleton, în seria Netflix.

Citește și: Kate Middleton, abandonată de Prințul William în noaptea de Revelion

Ținând cont că ducele și ducesa de Cambridge s-au întâlnit în timp ce erau la universitate la St Andrews la începutul anilor 2000, ar putea să nu fie surprinzător faptul că o versiune mai tânără a lui Catherine Middleton va putea fi văzută pe micul ecran.

Se spune că, dacă apare, s-ar putea să fie doar prin prisma unui mic rol secundar, la fel ca în cazul actriței Jessica Aquilina, care a apărut pentru scurt timp ca tânără Sarah Ferguson, ducesa de York, în sezonul patru.

O persoană din interiorul Netflix a spus că aducerea personajului lui Kate Middleton în The Crown ar fi un „câștig ușor” pentru serial, „deoarece creatorii știu că va atrage mai mulți oameni dornici să vizioneze povestea”. Cu toate acestea, persoana din interior a adăugat că, deoarece ea „nu este neapărat o parte crucială a poveștii”, prezența ei ar fi „un bonus”.

Kate Middleton și prințul William s-au cunoscut în vremea în care amândoi erau studenții aceleiași universități. Kate Middleton a făcut de la început furori printre studenți datorită frumuseții sale. Și William a observat trăsăturile fine ale lui Kate, însă și-a făcut cu greu curaj să o invite în oraș. 

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut în orașul Reading din sudul Angliei, în 1982. Tatăl său, Michael Middleton, a fost pilot, în timp ce mama ei, Carole, a lucrat ca stewardesă. Kate mai are doi frați, Pippa și James, ambii mai mici decât ea.

Vezi și: Culoarea pe care Kate Middleton o evită în vestimentație

Soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil, susțin experții regali. După opt ani de relație, cu certuri și împăcări, William a cerut-o în căsătorie în anul 2010, în timpul unei vacanțe în Kenya.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net