La doar 11 ani, vinde limonadă ca să-și plătească singur tratamentul!

Emoționant! Teddy, un băiețel de numai 11 ani din statul american Georgia, are o poveste de viață cutremurătoare. Orfan de mamă, copilul a suferit recent o nouă lovitură. El a fost implicat într-un accident rutier, care l-a lăsat cu sechele pe viață. Disperat că nu își poate plăti tratamentul la spital, băiețelul s-a apucat să vândă limonadă, pentru a-și putea achita singur cheltuielile de spitalizare.

Teddy a fost lovit de mașină în timp ce se plimba cu bicicleta
Teddy a fost lovit de mașină în timp ce se plimba cu bicicleta

Foto: GoFundMe

Citește și: Miracol! Un băiețel de 8 ani a supraviețuit o săptămână în canalizare

Teddy fost lovit de mașină în timp ce se plimba cu bicicleta în cartierul unde locuiește în orașul său natal, Locust Grove. În urma acestui accident, a suferit răni grave. Cum familia sa nu își poate permite să achite tratamentul de recuperate pentru el, puștiul s-a apucat să vândă limonadă, în speranța că va reuși să strângă singur suma de care este nevoie.

Vezi și: Imagini terifiante! Un copil a fost salvat miraculos de lângă un rechin

În urmă cu un an a mai avut un șoc: și-a pierdut mama

Și acesta nu este singurul necaz al băiatului. Acum aproape un an, în octombrie, Teddy și-a pierdut și mama, ceea ce a făcut ca facturile medicale actuale să fie imposibil de plătit pentru familia sa și așa greu încercată... Theodore Counihan, tatăl băiatului, a declarat pentru postul tv Fox 5 Atlanta, că accidentul a fost unul puternic. „Bicicleta era blocată sub partea din față a mașinii. Impactul a fost foarte puternic. Sunt fericit că a supraviețuit. Asta e tot ce contează!”, a spus el.

Iată și: Emoționant! Tiara are 11 ani și a vândut cercei făcuți de ea în Vama Veche, ca să-și vindece câinele paralizat

Băiatul vinde limonadă în cartierul său
Băiatul vinde limonadă în cartierul său

Foto: captură video

Teddy a suferit o fractură de craniu și a avut tibia și o fibulă rupte. Tatăl său a creat și o pagină de donații online, în efortul de a strânge fonduri pentru facturile medicale ale copilului. Bărbatul a mărturisit că, în urma accidentului, copilul a stat mai mult în spital, dar a simțit că trebuie să găsească o modalitate de a ajuta cu datoriile. „Trebuia să inventăm o idee pentru a strânge bani pentru facturile spitalelor”, a spus băiețelul.

A strâns 6.000 de dolari din donații

Te-ar putea interesa și: Fapte bune. Donează calculatorul vechi pentru copiii sărmani! E-Colecția, campania care le strânge și le recondiționează

Dacă ți-e sete și ești în preajma Locust Grove, într-una dintre aceste zile fierbinți din Georgia, Teddy speră să te gândești să cumperi un pahar de limonadă făcută de el”, a mai spus tatăl băiatului. Cazul său i-a impresionat pe vecini, care s-au mobilizat imediat să-l ajute. Până și poliția locală a trecut să bea un pahar din limonada lui... Comunitatea din Locust Grove este de părere că Teddy a reușit să facă ceva dulce, dintr-o situație extrem de amară.

Cei care nu pot să-i cumpere limonada, pot contribui cu donații pe pagina sa de GoFundMe. Familia a anunțat că orice contribuție ajută. Până acum, puștiul a strâns în jur de 6.000 de dolari, din necesarul de 20.000 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net