Mister rezolvat după 57 de ani. Familia a aflat ce s-a întâmplat cu bărbatul care a dispărut în mod misterios după ce a intrat în toaleta unui bar

Alfred Swinscoe, în vârstă de 54 de ani, tată a șase copii, a dispărut în mod misterios în ianuarie 1967, după ce a intrat în toaleta unui pub din Pinxton, Nottinghamshire. După 57 de ani, familia a aflat ce s-a întâplat, de fapt, cu el.

Misterul dispariției lui Alfred Swinscoe, rezolvat după 57 de ani / foto: captură video
Misterul dispariției lui Alfred Swinscoe, rezolvat după 57 de ani / foto: captură video

Alfred Swinscoe, în vârstă de 54 de ani, locuia în satul Pinxton din Derbyshire, Marea Britanie. Tatăl a șase copii, bărbatul a dispărut în mod misterios pe 27 ianuarie 1967. Frecventa pub-ul Miners Arms din sat, fiind însoțit, ultima dată când a fost văzut, de unul dintre fiii săi. La ora 22.30, i-a zis tânărului că merge la bar să ia băuturi, dar că va merge și la baie, care era în afara pub-ului. Din acea noapte, însă, Alfred nu a mai fost văzut niciodată.

După aproape 57 de ani, în 2023, rămășițele sale au fost descoperite pe un câmp din Sutton-in-Ashfield, potrivit publicației BBC. După descoperirea rămășițelor, nepotul bărbatului, Russell Lowbridge, a avut o presimțire.

A fost ucis în mod brutal

Nu am acordat prea multă atenție acestui fapt (descoperirea rămășițelor n.r) la început, dar apoi poliția a publicat o fotografie cu o pereche de șosete ciudate și am avut acest flashback incredibil. Mi-am amintit deodată că atunci când eram copil îmi trăgeam pe picioare șosetele bunicului meu și acelea arătau asemănător. Am sunat la poliție și au venit să ia probe ADN. Ulterior am aflat că, într-adevăr, era Alfred. Am fost șocat și uluit”, a povestit nepotul.

Poliția a constatat că Alfred a fost bătut și probabil înjunghiat până la moarte într-un mod brutal. Corpul său a fost lăsat la vedere înainte de a fi îngropat, probabil pentru a ascunde crima. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, dar autorii pot rămâne necunoscuți, deoarece mulți dintre cei implicați nu mai sunt în viață.

În 2024, Alfred a fost înmormântat într-un cimitir din Sutton-in-Ashfield, lângă fiul, fiica și soția lui care au murit între timp. 

Alfred a murit în cel mai îngrozitor mod imaginabil. Nu numai că a suferit răni violente, dar a fost apoi îngropat pe un câmp, ca să nu fie găsit. Ceea ce face această crimă și mai supărătoare este că a durat mai mult de 50 de ani pentru ca rămășițele să fie găsite și familia să afle ce s-a întâmplat”, a declarat Rob Griffin, de la Poliția din Nottinghamshire

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net