Nevestele oligarhilor ruși duc o viață de lux: «Să mă întorc în Rusia ar fi sinucidere curată»

Oligarhii ruși au dat de greu, de când Vladimir Putin a declanșat războiul din Ucraina. De la o viață plină de privilegii și aprecierea marilor afaceriști ai Occidentului, acum au devenit printre cei mai vânați oameni ai planetei. În tot acest timp, nevestele lor trăiesc în lux, beneficiind în continuare de pe urma averilor agonisite de partenerii lor lor. 

image
Nevestele oligarhilor ruși duc o viață de lux: «Să mă întorc în Rusia ar fi sinucidere curată»

Mulți dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din Rusia, oligarhii apropiați ai regimului Putin, au ajuns la sapă de lemn, după ce averile le-au fost confiscate, în urma sancțiunilor impuse de către Occident, în contextul războiului din Ucraina. Cei mai ageri dintre mogulii ruși au reușit să fugă din țara lor, iar unii chiar s-au dezis de loialitatea pe care au afișat-o ani de zile față de liderul de la Kremlin. 

Te-ar interesa și: Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin: «Femeile nu încep niciodată războaie»

În ciuda perioadei dificile pe care o traversează marii magnați de la Kremlin, soțiile lor reușesc să-și mențină același stil de viață luxos și chiar să se pozeze pe rețelele de socializare ca și cum viața lor nu ar fi fost câtuși de puțin afectată. Totuși, care este realitatea din spatele acestei imagini «idilice»? 

Huzur pe timp de război, cu banii din Dubai

Yekaterina Potanina, 46 de ani, a devenit, în 2014, soția lui Vladimir Potanin( 61 ani), al doilea cel mai bogat om din Rusia și unul dintre cei mai apropiați oameni din cercul lui Putin. Soțul Yekaterinei a reușit în trecut să fenteze sancțiunile Occidentului, însă Marea Britanie tocmai a impus asupra oligarhului o serie de pedepse.

Nu-i de ratat nici: Putin este supărat pentru că amanta ar fi din nou gravidă?

Cum face față Yekaterina Potanina acestei situații? Yekaterina este de fapt angajata soțului ei, omul care a strâns o avere de aproximativ 30,6 miliarde de dolari. Cuplul are împreună doi copii, iar o parte din averea oligarhului ar fi fost transferată în conturi din Emiratele Arabe, în special Dubai, așa că Yekaterina reușește să ducă în continuare o viață de huzur, ce include plimbări cu iahtul, haine de brand, bijuterii și alte răsfățuri. 

Soția magnatului rus cu o avere de peste un miliard de dolari trăiește în lux și teroare

Tatiana Fokina este soția oligarhului rus,  Evgeny Chichvarkin, fondatorul, Euroset, una dintre cele mai importante rețele de telecomunicații din Rusia. Afaceristul are o avere de 1,5 miliarde de dolari. La momentul izbucnirii războiului din Ucraina cuplul se stabilise deja în Londra, de câțiva ani. Chiar și la acest moment, Tatiana trăiește în lux alături de soțul ei. Ea a recunoscut recent, într-un documentar exploziv despre nevestele oligarhilor, că ar fi sinucidere curată dacă ar reveni în Rusia, din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut împotriva lui Putin, care cel mai probabil ar arunca-o în închisoare. 

De câte ori faci un contract cu diavolul, vor exista consecințe... dacă ai de-a face cu partea întunecată, aceasta va veni să te bântuie mai târziu. Să merg acum în Rusia ar fi sinucidere curată.”, a spus Tatiana Fokina, soția lui Evgeny Chichvarkin, notează businessinsider.com.

Contesa Alexandra, consecințele mariajului cu «bancherul lui Putin»

Contesa Alexandra Nikolaevna Tolstoi-Miloslavsky a fost soția lui Sergei Pugachev, 59 de ani, investitor rus, cunoscut drept ,,bancherul lui Putin" și un fost apropiat al tiranului de la Kremlin. Acesta a făcut parte din grupul de oameni care a instrumentat aducerea la putere a lui Vladimir Putin.  În anii '90 averea lui Pugachev se ridica la 15 miliarde de dolari. Afaceristul s-a refugiat la Londra în 2011, unde cu doi ani în urmă o cunoscuse pe contesa Alexandra Tolstoi, o englezoaică aristocrată, de origine rusă. Cei doi au divorțat în 2020, iar Alexandra Nikolaevna a fost nevoită să-și vândă toate bunurile de lux pe care le-a moștenit din mariajul cu Pugachev, după ce a fost evacuată din casa ei din Chelsea, Marea Britanie. 

Deși după divorțul de cel supranumit ,,bancherul lui Putin" a avut o relație bună cu guvernul rus, Nikolaevna condamnă acțiunile lui Putin. 

Putin ar prefera mult să fi fost oligarh decât să fi fost președinte”, a contesa Alexandra Nikolaevna despre președintele Putin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP