O româncă de 18 ani a răpit un bebeluș în Germania, după ce și-a pierdut copilul

Ultima actualizare:

Un caz tulburător în care este implicată o româncă a pus în alertă autoritățile din Germania. O tânără din țara noastră, în vârstă de doar 18 ani, a răpit un bebeluș din spitalul Mariahilf, din Hamburg. Românca își pierduse propriul copil cu doar câteva zile înainte.

În fața spitalului s-a iscat o bătaie generală / foto: Hamburg-aktuell
În fața spitalului s-a iscat o bătaie generală / foto: Hamburg-aktuell

Autoritățile din Germania au rămas fără cuvinte, atunci când au auzit motivul pentru care au fost chemate la spitalul Mariahilf, din Hamburg. O tânără în vârstă de numai 18 ani, din țara noastră, a răpit o fetiță în vârstă de numai câteva zile, fiind copleșită de durerea pierderii propriului copil, care se născuse mort.

Victima acestui incident a fost o tânără mamă în vârstă de 32 de ani, al cărei bebeluș în vârstă de numai 5 săptămâni a fost răpit de către româncă. Se pare că aceasta a fost ademenită din camera unde se afla bebelușul, sub motivul că i s-ar fi trimis un pachet. Cu toate acestea, când femeia s-a întors la copilul ei, a văzut că acesta nu se mai afla în încăpere, așa că a dat imediat alarma.

O româncă a răpit un bebeluș în Germania

Autoritățile au sosit imediat la fața locului, iar o amplă acțiune de căutare a fost demarată. Se pare că serviciile S-Bahn au fost întrerupte, pentru a o împiedica pe tânăra de 18 ani să fugă cu fetița răpită. Mai mult decât atât, poliția a început imediat o căutare masivă de-a lungul cartierului, însă situația s-a finalizat într-un mod neașteptat.

Se pare că după 2 ore, tânăra a revenit la spital cu cea mică, care nu a fost vătămată în niciun fel. Cu toate acestea, în fața spitalului, rudele din ambele familii s-au întâlnit, iar situația a devenit violentă.

În final, 50 de polițiști au intervenit pentru a aplana conflictul iscat în fața spitalului. Polițiștii au securizat exteriorul spitalului, pentru a putea interveni rapid în cazul în care cele două familii ar începe să se bată din nou.

În același timp, se pare că tânăra în vârstă de 18 ani a fost arestată de către poliția din Hamburg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net