O studentă a dat comandă pe Shein, dar când a deschis coletul, să leșine! Ce a primit în cutie

O studentă de la Universitatea din Bristol a trăit o experiență neobișnuită atunci când a deschis un colet comandat de pe platforma Shein, relata BBC.

Coletul avea în interior un musafir nepoftit / foto: Pixabay
Coletul avea în interior un musafir nepoftit / foto: Pixabay

Sofia Alonso-Mossinger, în vârstă de 18 ani, a povestit că a avut un șoc când a văzut conținutul pachetului, în interiorul căruia ar fi trebuit să fie cizme. 

La început, a crezut că ceea ce vede era o jucărie, însă momentul în care a observat că se mișcă, și-a dat seama că situația era mult mai gravă. „Am crezut că este o jucărie, dar apoi s-a mișcat. A fost destul de înfricoșător,” a mărturisit ea.

Coletul conținea un scorpion viu

După ce a deschis coletul, Sofia și colegii ei de apartament au descoperit că pachetul conținea un scorpion viu.

Cu o prezență de spirit remarcabilă, tinerii au decis să captureze arahnida și au reușit să o mute într-un recipient sigur, mai exact într-o cadă, pentru a evita orice potențial pericol. Imediat după aceea, aceștia au contactat Centrul Național pentru Bunăstarea Reptilelor (NCRW), o organizație caritabilă specializată în gestionarea animalelor exotice și potențial periculoase.

Chris Newman, un reprezentant al NCRW, a explicat că, deși situația pare extrem de rară, astfel de cazuri nu sunt atât de neobișnuite pe cât s-ar crede.

El a identificat specia scorpionului drept Olivierus martensii, cunoscut și sub numele de scorpion chinezesc.

Înțepătura acestui scorpion poate fi semnificativă din punct de vedere medical și  periculoasă pentru viață, deși pentru un adult sănătos, efectele s-ar rezuma, cel mai probabil, la o zi extrem de neplăcută.

Nu este prima dată când Shein trimite un scorpion

Newman a subliniat că acest incident este al doilea caz de scorpion ajuns în Marea Britanie printr-un colet internațional într-o perioadă de mai puțin de o lună.

Compania Shein a reacționat prompt la acest incident, afirmând că au contactat imediat studenta pentru a clarifica situația.

Într-o declarație oficială, reprezentanții companiei au menționat că au desfășurat o investigație internă și au revizuit întregul proces de ambalare și expediere al produselor din depozit.

Aceștia au confirmat că toate procedurile standard de operare au fost respectate, însă au promis că vor lua măsuri suplimentare pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
iordanescu eleva jpg
nunta 1 jpg
vremea 1536x1024 jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
toamna unsplash jpeg
Pestera Polovragi jpg
cat 649164 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net