Pod prăbușit în India! Cel puțin 68 de persoane au murit / VIDEO

Ultima actualizare:

Tragedie cumplită în India, unde un pod suspendat s-a prăbușit duminică, 30 octombrie. Cel puțin 68 de persoane și-au pierdut viața, iar zeci de oameni sunt răniți, transmite BBC.

Pod prăbușit în India! Cel puțin 68 de persoane au murit
Pod prăbușit în India! Cel puțin 68 de persoane au murit

Tragedie în India! 68 de persoane au murit după ce un pod s-a prăbușit

La doar câteva ore după dezastrul din Coreea de Sud, unde peste 150 de persoane au murit la un eveniment de Halloween, soarta nemiloasă a lovit într-un alt colț al lumii. Un pod celebru din India s-a prăbușit.

Incidentul cumplit s-a petrecut în statul Gujarat din vestul Indiei. Sute de persoane au căzut în râul Macchu din orașul Morbi. Imagini terifiante au apărut pe rețele sociale. Mai multe persoane stau agățate cu disperare de podul parțial scufundat.

400 de persoane se aflau pe pod în momentul în care s-a prăbușit

Din păcate, aproximativ 400 de persoane se aflau pe podul suspendat în momentul prăbușirii. 

Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. Videoclipurile apărute în mediul online arată scene de haos, în timp ce supraviețuitorii încearcă să îi salveze pe cei căzuți în apă,

Podul din India fusese reabilitat de curând

Imaginile horror din India sunt foarte greu de explicat. Podul care s-a prăbușit a fost închis șase luni pentru reparații. Acesta fusese redeschis în urmă cu o săptămână.

Podul prăbușit din India era cunoscut local sub numele de Julto Pool. Construcția reprezenta o atracție turistică populară în zonă.

Prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, care se află în Gujarat, statul său natal, pentru o vizită de trei zile, a precizat că este devastat de cele întâmplate,

Acesta i-a dat instrucțiuni ministrului șef al statului să mobilizeze urgent cât mai multe echipe de salvare. Totodată, Modi a transmis că victimele celor decedați, dar și cei răniți vor primi compensații financiare, scrie BBC.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net