Prințul George a putea moșteni cel mai periculos hobby al tatălui lui. Kate Middleton este îngrijorată

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton și Prințul William sunt recunoscuți pentru simțul lor dezvoltat al competiției, mai ales când se întrec unul pe altul.

Prințul George ar fi pasionat de motociclete / foto: GETTY
Prințul George ar fi pasionat de motociclete / foto: GETTY

Cu toate acestea, Prințul de Wales are o pasiune care îi stârnește neliniștea soției sale. Ea se teme că fiul lor cel mare, Prințul George, ar putea moșteni această pasiune a tatălui său.

Kate și William adoră sportul

Kate Middleton și Prințul William împărtășesc o pasiune pentru sport și competițiile prietenoase. Totuși, există o activitate care îi provoacă neliniște Prințesei de Wales.

Considerată unul dintre cei mai sportivi membri ai familiei regale, Kate este cunoscută pentru abilitățile sale la hochei, sport pe care îl practica la Marlborough College.

Ea a fost activă și în atletism, îi place să joace netball și tenis de masă, și nu ezită să navigheze. Este pasionată de tenis și chiar a jucat împotriva lui Roger Federer într-un eveniment de caritate.

Sportul joacă un rol crucial și în viața Prințului William. Moștenitorul tronului a reprezentat Universitatea St Andrew în echipa de polo pe apă și iubește înotul, schiul și fotbalul.

Cu toate acestea, există o activitate pe care William o adoră dar Kate Middleton nu o poate suporta. Mai mult, Prințesa de Wales se teme că fiul lor cel mare, Prințul George, ar putea moșteni această pasiune.

Kate, îngrozită de motociclete

În 2015, Kate a recunoscut că este „îngrozită” de pasiunea lui William pentru motociclete. La acea vreme, Prințul George avea doar doi ani, iar Prințesa Charlotte era încă mică.

În ciuda vârstei fragede a copiilor săi, Kate, în prezent în vârstă de 42 de ani, era deja preocupată de posibilitatea ca cei doi prinți să dezvolte un interes pentru motociclete. „El încă merge pe motocicletă. Mă înspăimântă de fiecare dată când iese. Sunt îngrozită. Sper că voi putea ține departe pe George de asta”, a spus Prințesa de Wales, citată de The Mirror.

Prințul William și-a obținut permisul pentru motociclete la vârsta de 19 ani. În 2018, după ce Kate Middleton și-a exprimat temerile, Prințul William a recunoscut că, odată devenit tată, a devenit mai atent și mai grijuliu și a renunțat să mai meargă cu motocicleta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net