Recunoști vedeta care a încins tot internetul? Imaginile sexy de pe plajă au strâns milioane de aprecieri

Este considerată una dintre cele mai HOT femei de pe Planetă! Face furori cu formele ei aproape trase ca prin inel și are nenumărați admiratori pe Instagram. Nu ezită să se afișeze în ipostaze care mai de care mai sexy, lăsând de multe ori la vedere mai mult decât ar trebui! 

Kim Kardashian, ipostaze incendiare / foto: Colaj Click!
Kim Kardashian, ipostaze incendiare / foto: Colaj Click!

Diva care a făcut furori pe Instagram este nimeni-altă decât Kim Kardashian, una dintre cele mai faimoase femei din întreaga lume. Este cunoscută pentru aparițiile ei indecente, astfel că vedeta din Statele Unite ale Americii a pozat nud de nenumărate ori.

Kim Kardashian a încins Internetul! Cum au surprins-o internauții

Aflată pe plajă, în bikini minuscului și un tricou alb, vedeta a postat o serie de fotografii menite să încingă imaginația bărbaților. Kim Kardashian a dat dovadă că se pricepe destul de bine și în rolul de gimnastă, folosind activitățile sportive pentru a surprinde cele mai deocheate cadre, care au adunat peste 6 milioane de inimoare din partea fanilor.

Kim Kardashian, „maestră” în arta amorului?

Pe cât de dezinvoltă și lipsită de prejudecăți pare la prima vedere, prin prisma aparițiilor ei neortodoxe, atunci când vine vorba de sex, diva de peste Oceane bate în retragere. Deși multora le e greu să creadă, adevărul ne spune că focoasa brunetă este extrem de pudică atunci când se află în dormitor.

„Prefer luminile stinse acum”, a dezvăluit Kim, într-o discuție care a apărut în emisiunea ei și a familiei sale -The Kardashians.

„E tare ciudat! Pot face ședințe foto cu 100 de oameni care să se afle pe platoul de filmare... iar eu să fiu într-un bikini minuscul în fața lor și n-am nicio problemă. Dar, dacă ești cu mine în dormitor, încep cu: «Stai puțin, nu te uita la mine! Stinge luminile!».”, continuă Kim. 

Vedeta americană a continuat dezvăluirile, făcând public faptul că întâlnirile ei romantice sunt cât mai ferite de ochii lumii. 

„Întânirile mele decurg în spatele ușilor închise. Nu ies în oraș. E ciudat, dar asta e situația. Îi grăbesc pe omul respectiv să intre cât mai repede în încăpere, ca să nu fie văzut de nimeni pe hol”, mai spune ea. 

„Dacă ești văzut cu cineva și nu funcționează treaba între noi, încerc să prelungesc relația doar ca să nu comenteze oamenii că m-am despărțit atât de repede”, adaugă Kim. 

Kim face lista calităților pe care trebuie să le aibă un bărbat

„În primul rând, trebuie să mă protejeze. Apoi, să lupte pentru mine, să aibă o igienă bună… bine, asta e de la sine înțeles, ar trebui să scot condiția asta… numărul 4 – să fie calm. 5 – să nu aibă probleme cu părinții lui. 6 – să fie răbdător. 7- să mă susțină, să se bucure pentru mine, să aibă succes și dantură frumoasă… Dinții mă excită la nebunie! Cu cât sunt mai drepți, cu atât sunt mai excitată. Glumesc… de fapt, nu glumesc!”, și-a încheiat Kim Kardashian lista de calități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net