Kanye West, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. A servit sushi pe femei dezbrăcate / FOTO

Fostul soț al lui Kim Kardashian și-a celebrat ziua de naștere în cel mai nonconformist mod. Starul internațional a „recidivat” din nou după acuzațiile de antisemitism de anul trecut, când a fost acuzat de misoginism. Nici de data aceasta nu a stat departe de scandaluri, căci ce a făcut la petrecerea privată de ziua lui a stârnit o serie de reacții din partea oamenilor.

Kanye West și-a celebrat ziua de naștere în cadrul unei petreceri private / foto: Instagram
Kanye West și-a celebrat ziua de naștere în cadrul unei petreceri private / foto: Instagram

Rapperul și-a celebrat onomastica pe data de 10 iunie, într-un cadru privat. S-a născut pe data de 8 iunie, anul acesta împlinind vârsta de 46 de ani. Acest eveniment pare că nu-l putea lăsa să treacă neobservat, ajungând să-și satisfacă poftele culinare servindu-le invitaților sushi așezat pe o femeie dezbrăcată, potrivit The Independent.

Kanye West șochează din nou! Imaginile care au făcut înconjurul internetului

Imaginația lui Kanye West rupe monotonia. Cu ocazia aniversării zilei sale de naștere, petrecere care s-a desfășurat într-un cadru restrâns, privat, faptul că invitaților le-a fost servit sushi pe trupul unor femei dezbrăcate a stârnit diverse controverse.

Invitată la petrecere a fost și North West, fiica cea mare, în vârstă de 10 ani, pe care o are din fosta căsnicie cu Kim. Copila a părut șocată de ceea ce vede, întrucât într-unul dintre clipurile postate pe Twitter, aceasta face o grimasă atunci când observă cum își servește tatăl său invitații. De asemenea, de la petrecere nu a putut absenta nici Bianca Cnesori, iubita acestuia.

Kanye West a servit invitații cu sushi așezat pe o femeie dezbrăcată / foto: Twitter
Kanye West a servit invitații cu sushi așezat pe o femeie dezbrăcată / foto: Twitter

Kanyw West, acuzat de misoginism de către internauți

În fotografiile postate pe Twitter, se poate observa cum sushi este servit în cel mai neconvențional mod, așezat pe trupul unei femei. Aceasta se afla întinsă pe masă, înconurată de mai multe platorui de sushi. Pe corpul ei erau aranjate alte platouri cu sushi, unul dintre ele fiind pus inclusiv în zona intimă a acesteia.

„A trata o femeie ca pe o farfurie este o dovadă de mare misoginism“, a scris un utilizator pe Twitter. „Nu știu ce este mai deranjant, faptul că a avut o femeie goală ca platou de sushi sau faptul că a crezut că este o idee potrivită de petrecere“, a comentat altul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net