Româncă eroină în Italia, și-a salvat șeful de la un atac cu un cuțit

Ultima actualizare:

O româncă, care lucra ca dansatoare într-un club de noapte din localitatea italiană Marotta, provincia Pesaro e Urbino din Marche, a reușit să prevină un atac cu cuțitul asupra șefului său și, astfel a devenit eroină.

atac cutit jpeg

Nefericitul eveniment s-a petrecut în clubul de noapte Bella Bimba iar agresorul, un tânăr de doar 20 de ani din Fano, a fost judecat pentru tentativă de vătămare corporală și amenințări agravate. Instanța condamnându-l pe acesta la 2 luni de închisoare.

Acest incident s-a petrecut cu câteva luni în urmă, într-o seară, când tânărul de 20 de ani a mers să se distreze în clubul de noapte în care lucrează românca.

Motivul pentru care tânărul a vrut să-l agreseze pe patron

Tânărul a consumat alcool alături de dansatoarea româncă și a dorit să continue să bea în continuare, însă patronul localului de noapte, văzând că clientul se afla deja în stare avansată de ebrietate, nu a mai vrut să-i servească și alte băuturi, informează publicația Il Resto del Carlino,  

Din acest motiv, tânărul s-a enervat foarte tare și a scos un cuțit din casca pe care o avea la braț și l-a amenințat pe șeful româncei.

Femeia i-a blocat mâna agresorului

După ce a văzut acest lucru, româncă nu a stat prea mult pe gânduri și fără să-i fie teamă că i s-ar putea întâmpla ceva a intervenit rapid și curajos, aruncându-se asupra tânărului și blocându-i încheietura mâinii, evitând astfel o posibilă tragedie.

Atacatorul a ajuns în fața instanței de judecată, după ce a fost denunțat la carabinieri, și a fost apărat de avocatul Alessandro Rocco.

Ce pedeapsă a primit tânărul agresor

Tânărul a fost arestat și este judecat pentru tentativă de omor și amenințare cu armă albă. Deși inițial procurorul a cerut o pedeapsă de un an de închisoare, tânărul a primit o condamnare mai mică, de doar două luni, cu executare, mai precizează ziarul italian.

image
image
image
image
image
image
Regina Letizia profimedia 0781349660 jpg
chess g8fdc050a6 1280 jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
concediu medical freepik jpg
desert ge0e293cbb 1280 jpg
62090193 jpg