Românii au scos din minți locuitorii unui oraș din Germania: „Până și câinele meu a fost dezgustat.”

Ultima actualizare:

Românii au în continuare o imagine șifonată în majoritatea țărilor din Europa. Acest lucru nu mai miră pe nimeni. Totuși, o poveste relatată de un bărbat din orașul german Salzgitter are un element complet neașteptat.

Românii au scos din minți locuitorii unui oraș din Germania
Românii au scos din minți locuitorii unui oraș din Germania

Un german s-a supărat rău de tot pe pe vecinii săi de naționalitate română, Mai întâi, bărbatul se plânge de faptul că aceștia nu sortează gunoiul pe care-l aruncă zilnic, astfel încât compania de salubritate refuză să-l ridice.

Deși a subliniat că nu este vorba despre faptul că vecinii săi sunt străini, cetățeanul german mărturisește că este preocupat de comportamentul lor și că se îndoiește că vecinii săi români chiar vor să se integreze.

Bărbatul din Germania spune că, de luni bune, observă cum se degradează cartierul și întregul său oraș din regiunea metropolitană Hanovra-Brunswick-Göttingen-Wolfsburg, din cauza gunoaielor, potrivit News38.

„Cartierul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Au venit mulți români și, din păcate, unii dintre ei s-au purtat destul de greșit, ca să zic așa (...) Se comportă total rău”, a declarat localnicul pentru sursa citată, conform jurnalemigrant.com.    

Bărbatul a dat ca exemplu intersecția a patru străzi: Mozartstrasse, Hagenstrasse, Emsstrasse și Erikastrasse, din Salzgitter-Bad. „Aproape nimeni nu separă deșeurile aici. Zeci de saci negri sau albaștri ies din pubele. Sau sunt îndesați într-un pătuț vechi, aruncat, care stă lângă tomberoane. Până și câinele meu a fost dezgustat”, a scris localnicul revoltat pe Facebook.

Germanii se plâng că românii își spală covoarele pe trotuare și că au tranșat un porc în grădină

Bărbatul a relatat și situații în care femeile își curăță covoarele cu detergent, chiar pe trotuare. Mai mult, acesta afirmă că unii români trăiesc în „condiții dubioase”.

Germanul a relatat și episodul care l-a deranjat cel mai tare. Vara trecută, vecinii români au „aranjat” un porc chiar în zona comună. „Apoi l-au tranșat pe o pe o masă, după-amiaza, la 30 de grade Celsius”, a relatat bărbatul.

Poliția nu a putut interveni deoarece fiecare membru al unei comunități de proprietari poate face aproape orice dorește în spațiul său privat. Departamentul de poliție nu consideră zona descrisă ca fiind un focar, potrivit unor surse citate de News38, menționează Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net