Secretul longevității, dezvăluit de o bătrână care a ajuns la vârsta de 115 ani. Cel mai important sfat pentru o viață lungă și fericită

Cea mai bătrână femeie din Marea Britanie și-a sărbătorit a 115-a aniversare. Numele ei este May Caterham și este cea mai vârstnică femeie din Regatul Unit. Aceasta a mărturisit care este secrețul longevității și cheia fericirii, în viață.

Bătrâna din Marea Britanie care a împlinit 115 ani / Foto: Ladbible
Bătrâna din Marea Britanie care a împlinit 115 ani / Foto: Ladbible

Bătrâna care a ajuns la vârsta de 115 ani

Mai Caterhman s-a născut în 1909, în Hampshire, Marea Britanie. Provine dintr-o familie cu 8 copii, iar la vârsta de 18 ani a plecat în Indilia, unde s-a angajat în sânul unei familii de militari, potrivit LadBible. În anul 1931, bătrâna s-a întors în țara natală, acolo unde l-a cunoscut pe soțul ei, Normal Caterham, de profesie locotenent-colonel. Cei doi au trăit în Hong Kong și în Gibraltar, iar ulterior au făcut doi copii și s-au retras în Regatul Unit.

Femeia din Marea Britanie a avut o soră care a trăit până la vârsta de 104 ani, iar ea a ajuns la vârsta de 115 ani. Ei bine, Ethel a dezvăluit secretul care a ținut-o în viață mai bine de un secol. Se pare că aceasta a făcut un lucru extrem de simplu.

„Să nu mă cert niciodată cu nimeni, să ascult și să fac ceea ce îmi place”, a spus femeia, potrivit sursei citate. 

„Sunt recunoscătoare căminului pentru că a numit grădina după numele meu”

Pe 21 august 2024, bătrânica și-a serbat ziua de naștere la azilul Hallmark Lakeview din Lightwater, Surrey. A avut tort, baloane, iar o parte a grădinii azilului i-a purtat numele, în cinstea ei.  

„Ethel a trăit o viață incredibilă și suntem privilegiați să împărtășim această ocazie importantă cu ea. Pentru a marca evenimentul special al lui Ethel, echipa a renovat o zonă din grădină și a redenumit-o Grădina lui Ethel.

Nimic nu-i place mai mult lui Ethel decât să stea la soare și să asculte păsările. Am pregătit, de asemenea, un ceai de după-amiază, o prăjitură specială și l-am ascultat pe artistul ei preferat, Frank Sinatra”, a spus directorul general al azilului.

„Nu știu de ce există atâta agitație. Am avut o zi minunată și sunt foarte recunoscătoare căminului pentru că a numit grădina după numele meu”, a spus bătrânica de ziua ei aniversară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anaf datorii la stat jpeg
Andrei Piedemonte, pilot de curse off road, a murit într un accident produs pe E85  Foto Facebook Federația Română de Automobilism Sportiv jpg
plaja suncuius calator in bascheti
Brigitte Macron jpg
Metoda șosetelor umede pentru scăderea febrei Colaj Instagram
Concert Coldplay Bucuresti 03 foto Denis Grigorescu jpeg
Cetatea medievala Deva  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (31) jpg
Copiii sunt mult mai expuși îmbolnăvirilor, deoarece nu au un sistem imunitar foarte puternic, așa cum îl are un adult  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net