Secretul Regelui Charles și al Camillei pentru a se menține în formă. Ce diete au, dar și ce fructe și legume preferă

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla sunt cunoscuți nu doar pentru îndatoririle lor regale, ci și pentru stilul lor de viață sănătos și dieta echilibrată. Recent, Tom Parker Bowles, fiul Camillei, a dezvăluit detalii interesante despre obiceiurile culinare ale părinților săi în cartea sa „Cooking and the Crown: Rețete regale de la Regina Victoria la Regele Charles al III-lea”, care va fi lansată în curând. În această lucrare, el subliniază modul în care mâncarea sănătoasă și de sezon joacă un rol esențial în menținerea formei fizice a familiei regale.

Regele Charles și Camilla.
Regele Charles și Camilla.

O dietă sănătoasă și de sezon

Conform lui Tom, Regele Charles și Regina Camilla aleg „mâncare simplă, sănătoasă și de sezon”, iar mesele lor sunt atent supravegheate de bucătarul-șef regal, Mark Flanagan. Acesta îi însoțește în călătoriile lor între diferitele reședințe regale, asigurându-se că au parte de preparate proaspete și nutritive. Regele Charles, descris ca un „adevărat erou al alimentației”, pune accent pe durabilitate, având o cămară plină de bunătăți provenite din propriile sale proprietăți, cum ar fi vânatul, carnea de vită și de miel, precum și fructe și legume de sezon.

Fructele și legumele preferate de către Regele Charles

Dintre fructele și legumele preferate de Regele Charles, Tom Parker Bowles menționează mazărea, căpșunile, zmeura și sfecla, evidențiind că „nu există risipă la masa Regelui”. Aceste alegeri nu doar că promovează o alimentație sănătoasă, dar și sprijină practicile agricole sustenabile, fiind în concordanță cu valorile ecologice pe care regele le promovează.

În ceea ce o privește pe Regina Camilla, Tom a subliniat că aceasta optează pentru prânzuri ușoare, cum ar fi un bol de supă de pui sau somon afumat. În contrast, Regele Charles preferă să sară peste prânz, alegând în schimb un ceai de după-amiază care include delicatese precum macarons, napolitane și sandwich-uri cu pui sau somon afumat. Această tradiție, care este o parte esențială a culturii regale britanice, reflectă nu doar o preferință culinară, ci și o modalitate de a socializa și de a se relaxa.

Deși mesele lor zilnice sunt simple și relaxate, Tom Parker Bowles menționează că banchetele oficiale sunt o experiență complet diferită. La aceste evenimente, oaspeții sunt tratați cu trei feluri de mâncare, iar meniurile, scrise în franceză, sunt supuse aprobării regelui și reginei înainte de eveniment. Aceste banchete subliniază tradiția regală și arta gastronomică, aducând un omagiu preparatelor elaborate și fine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mireasa nunta jpg
image png
frutos de mango jpg
economii jpeg
image png
Morcovi_shutterstock 2485246259 jpg
neti sandu zodii colaj instagram pixabay jpg
Fata de 14 ani violata foto pexels.com
image
actualitate.net
image
actualitate.net