Șocant! Un bărbat s-a sinucis din cauza zgomotului făcut de vecini. Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

Sătul de zgomotele făcute de către vecinul său, un bărbat care locuia cu chirie în Londra a luat o decizie radicală! Se pare că după ce proprietarul apartamentului a refuzat să îl ajute, chiriașul a decis că viața sa a devenit mult prea insuportabilă din cauza zgomotului, așa că s-a sinucis!

Bărbatul închiriase un apartament în Londra
Bărbatul închiriase un apartament în Londra

Din păcate, o tragedie fără margini a avult loc în Regatul Unit, pornind de la o problemă șocant de banală! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, se pare că, sătul de zgomotele făcute de către vecinul său, un bărbat care locuia cu chirie în Londra a luat o decizie extremă! Mai precis, după ce proprietarul apartamentului a refuzat să îl ajute, chiriașul a decis că viața sa a devenit mult prea insuportabilă din cauza zgomotului, așa că s-a sinucis!

Se pare că apartamentul ea închiriat de către cei de la Clarion, cea mai mare asociație de închirieri din Marea Britanie, iar medicul victimei a avertizat că zgomotul produs în apartamentul vecin, la etaj, ea dăunător pentru sănătatea psihică a chiriașului. Se pare că lucrurile deveniseră atât de extreme încât acesta mai încercase deja să se sinucidă, de două ori! Cu toate acestea, cei de la Clarion nu au luat nicio măsură pentru a rezolva problema.

Un bărbat s-a sinucis din cauza zgomotului făcut de vecini

Se pare că cei de la Clarion primiseră nu mai puțin de 20 de reclamații, însă nu doar că nu au rezolvat problema, dar nici nu au oferit chiriașului posibilitatea unui alt apartament. În cele din urmă, povestea a avut un final tragic, iar victima s-a sinucis, tocmai în septembrie 2021.

Avocatul specializat în probleme legate de locuințe, Richard Blakeway, și-a publicat ancheta făcută asupra acestei situații, pe care o cataloghează drept „tragică”. El spune că cei de la Clarion sunt vinovați de „administrare defectuasă”, cerând organizației să își revizuiască regulile privind chiriașii vulnerabili, cât și să își ceară scuze familiei victimei, lucru pe care l-a și făcut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net