Accident cumplit în Argeș. O fetiță de 10 luni și-a pierdut viața, după bunica ei a pierdut controlul volanului

Sfârșit tragic pentru o fetiță de numai 10 luni, pe o șosea din Argeș, în Mălureni. Micuța se afla în brațele mamei ei, ci nu în scaunul pentru copil, iar bunica era cea care conducea autoturismul, care a părăsit partea carosabilă.

Autoturismul în care micuța de 10 luni și-a pierdut viața / foto: ISU Argeș
Autoturismul în care micuța de 10 luni și-a pierdut viața / foto: ISU Argeș

Aflată în primele luni de viață, micuța și-a găsit sfârșitul în brațele mamei sale. Mașina condusă de bunica sa a ieșit de pe partea carosabilă după ce a pierdut controlul volanului. Ulterior, autoturismul a rulat pe un șanț pentru scurgerea apelor pluviale și ar fi acroșat un cap de pod.

Micuța de 10 luni nu a supraviețuit în urma impactului

Poliția Argeș a informat că, femeia care conducea autoturismul, era bunica fetiței decedate și, din păcate, ar fi pierdut controlul volanului.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DJ 703i, din direcția Pitești către Mușătești, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi rulat pe șanțul pentru scurgerea apelor pluviale și ar fi acroșat un cap de pod”, informează Poliția Argeș.

În autoturism se afla și un minor de 13 ani

În afară de conducătoarea auto, în interiorul autoturismului nu se aflau doar cele două femei – mamă și fiică și micuța în vârstă de doar 10 luni, ci și un adolescent în vârstă de doar 13 ani.

„În autoturism, pe lângă conducătoarea auto se aflau trei persoane: o fată de 17 ani și fiica sa de 10 luni (pe care o ținea in brațe pe bancheta din spate) și un băiat de 13 ani. Fetița de 10 luni, care era inconștientă în urma accidentului, împreună cu mama sa, au fost preluate de către șeful Postului de Poliție Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanței solicitate la caz”, a mai transmis Poliția Argeș. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net