Amanta preotului din Iași: „A fost ca o joacă. Îmi plăceau ochii lui albaștri”

Ultima actualizare:

Aventura tinerei ieșence cu preotul din Scobâlțeni a costat-o o bătaie zdravănă din partea soțului, iar pe parohul iubăreț interdicția de a mai sluji. Alexandra (26 ani) a povestit cum a ajuns să-i fie amantă lui Bogdan Orzetic (46 ani), preotul care are acasă 4 copii cu preoteasa.

Soții Alexandra și Gheorghe Nicăi-Scrijan      FOTO: Facebook
Soții Alexandra și Gheorghe Nicăi-Scrijan FOTO: Facebook

Alexandra spune că s-a iubit cu preotul din sat pentru că i-a plăcut cum arată, mai ales a făcut o pasiune pentru ochii lui albaștri. Deși era într-o căsnicie în urma căreia a venit și un copilaș pe lume, tânăra enoriașă a căzut în patima adulterului cu cel care o și cununase cu câțiva ani înainte.

“La spovedanie îi spuneam ce fac cu soţul meu”

„Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie. Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem. Nu știu de ce, dar i-am spus. Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place”, a spus Alexandra pentru bzi.ro. Așa a început povestea de iubire care a pus pe jar o comunitate întreagă.  

Preotul Bogdan Orzetic    FOTO: Facebook
Preotul Bogdan Orzetic FOTO: Facebook

După ce s-a confesat preotului, regulamentar, sub patrahir, în biserică, tânăra a început să vorbească tot mai mult și mai multe cu preotul la telefon. „Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara. După, ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa … A fost ca o joacă”, a completat Alexandra, care a spus că în timpul discuțiilor a aflat că lucrurile între slujitorul Domnului și preoteasa lui nu mergeau bine. „Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost. Ne-am întâlnit și … s-a ajuns unde s-a ajuns”, a mai spus aceasta. 

Soţul a bătut-o trei zile şi trei nopţi

Și, probabil ar fi continuat mult și bine în ascuns, dacă tânăra nu s-ar fi „spovedit” unei cumnate, iar aceasta l-a anunțat pe soțul încornorat despre întâlnirile nevestei sale cu preotul din sat. Gheorghe Nicăi-Scrijan, un fermier de 52 de ani, aflat la muncă în străinătate, s-a întors în țară val-vârtej să le ceară socoteală amorezilor.

Pe soție a bătut-o 3 zile și 3 nopți, după cum chiar ea spune: „Eu nu știu de ce m-a bătut, eu am recunoscut că am fost cu popa. Cred că soțului a început să-i placă să mă bată, mă gândesc. Nu știu ce să mai zic. Oricum, m-a bătut rău, eram plină de vânătăi. El mi-a spus că trebuie să sufăr și eu cum a suferit el atunci când a aflat că îl înșel cu popa”. Femeia a depus plângere la poliție și a cerut ordin de restrciție împotriva soțului.  

Preotul nu mai are voie să ţină slujbe

În acest timp, bărbatul încornorat a început să-l șantajeze pe preotul Bogdan Orzetic. I-a cerut 20.000 de euro, pentru a nu-l face de râs în comunitate. Parohul a negociat suma la jumătate, însă a mers și la poliție și l-a acuzat de șantaj.

Oamenii legii au organizat flagrantul, în urma căruia Nicăi a ajuns în arest pentru 30 de zile. Alexandra este liberă ca pasărea cerului, să facă ce vrea, iar preotul nu mai are voie să țină slujbe, fiind anchetat de mai-marii Bisericii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net