Apelul-șoc pe care femeia din Constanța, amenințată cu moartea de vecinul său, fost polițist, l-a făcut la 112: „Vă rog din suflet”. VIDEO

O femeie a sunat la numărul de urgență 112 pentru a raporta că vecinul ei, un fost polițist, a spart geamurile și ușa casei ei.

Bărbatul este încă baricadat în casă / foto: captura digi24
Bărbatul este încă baricadat în casă / foto: captura digi24

În apelul disperat către autorități, femeia a descris cum vecinul ei a spart geamul și ușa, solicitând ajutorul imediat deoarece soțul ei era imobilizat la pat, iar situația devenea tot mai tensionată.

Ea era neliniștită, menționând că nu știe cât de rapid vor reacționa autoritățile, deoarece vecinul ei fusese polițist. „Mi-a spart geamul vecinul de vizavi, doamnă. Îmi duduie, mi-a spart geamul, mi-a spart ușa. Trimiteți un echipaj urgent, adresa... Mi-a spart geamul, mi-a spart ușa. Soțul meu este la pat, imobilizat. Vă rog din suflet, nu știu dacă poliția, pentru că în cadrul poliției lucrează”, a fost apelul femeii, potrivit Digi24. 

Zona a fost rapid plină de forțe de intervenție, inclusiv poliție specială, iar la fața locului a fost trimis și un negociator pentru a evalua cât de periculos este individul. Nu se știa clar dacă acesta era înarmat.

De la ce a pornit conflictul

Fiul femeii amenințate a relatat că în noaptea precedentă auzea zgomote puternice din apartamentul de deasupra lor. Îngrijorată de aceste zgomote, femeia l-a rugat pe vecinul polițist să înceteze, iar reacția acestuia a fost distrugerea unui geam de la locuința lor.

La fața locului, forțele de intervenție, inclusiv polițiști și jandarmi, încercau să inițieze o comunicare cu individul și să îl convingă să iasă din casă.

„Este o situație extrem de tensionată acolo. Mai mulți negociatori au ajuns deja la fața locului și încearcă să îl determine pe bărbat să deschidă ușa polițiștilor și să nu recurgă la vreun gest extrem.

Bărbatul s-a manifestat, în această dimineață, extrem de violent, cel puțin verbal, față de vecina lui pe care ar fi amenințat-o cu moartea.

Femeia a reușit să scape, să meargă în scara blocului și să apeleze numărul de urgență 112. Mai mulți polițiști au ajuns imediat la fața locului iar acum încearcă să stea de vorbă cu bărbatul, care refuză însă să colaboreze”, a explicat Georgiana Murgilă. jurnalist Antena 3 CNN. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net