Ca în filmele americane! Milionar din Constanța a fost răpit dintr-un cartier de lux

Ultima actualizare:

Răpire ca în filmele americane în Constanța. Un milionar în criptomonede din această localitate a fost luat pe sus și sechestrat, la comandă, chiar din cartierul de lux din Mamaia unde acesta locuia, din cauza unei datorii uriașe pe care o avea la un cetățean englez.  

Un milionar în criptomonede din Constanța a fost răpit. Foto: Click.
Un milionar în criptomonede din Constanța a fost răpit. Foto: Click.

Cine a "comandat" răpirea

Se pare că totul a fost pus la cale de un bărbat din Londra, acesta spera să obțină trei milioane de euro prin răpirea unu milionar dintr-un cartier de lux din Mamaia. Cel care a pus în aplicare planul acesta comandat din străinătate este, conform anchetatorilor, un traficant de droguri care locuiește în Constanța.

L-au sechestrat și înjunghiat pentru a le da codurile la conturile cripto

Traficantul de droguri a angajat trei nigerieni care să-l răpească pe milionar. Nigerienii l-au luat pe sus pe bărbat, sechestrat și înjunghiat pentru a le da codurile la conturile cripto.

Milionarul a fost dus în tabăra de la Năvodari și torturat de către răpitori pentru a da codurile în cripto, în contul unei datorii pe care victima o avea la un cetățean londonez. Deși victima a fost torturată timp de șase ore, aceasta nu a cedat și nu le-a dat dar codurile cerute.

Milionarul a scăpat de tortură cu ajutorul vecinilor

Vecinii care au văzut răpirea au sunat la poliție și, astfel, milionarul a reușit să scape de tortură. Se pare că, la un moment dat, între agresor și victimă a existat o negociere, iar în cele din urmă, victima a ajuns la poliție unde a povestit ce s-a întâmplat, iar agresorii au fost reținuți.

Traficantul care a coordonat răpirea, condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare

În cele din urmă, traficantul de droguri care a coordonat răpirea a fost deja condamnat, în primă instanță la șapte ani și patru luni de închisoare. Însă, pentru că decizia nu a fost definitivă, acesta a făcut recurs. Curtea de Apel Constanța este cea care are de spus ultimul cuvânt în acest caz, scriu cei de la Antena3 CNN.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net