Canicula dă peste cap mersul trenurilor! Se circulă cu întârzieri enorme

Valul de căldură care a cuprins o mare parte din continent, inclusiv țara noastră, face noi victime. De data aceasta este vorba despre mersul trenurilor, care au întârzieri de zeci de minute, spre nemulțumirea pasagerilor. Trenul care ar fi trebuit să ajung în Gara de Nord, sosind din Budapesta, este cap de serie al listei nefericite, având aproximativ 2 ore întârziere. Află mai multe detalii alături de Click!

Trenurile circulă cu întârzieri uriașe
Trenurile circulă cu întârzieri uriașe

De parcă o călătorie cu trenul în țara noastră nu era, oricum, anormal de lungă față de una din țări precum Marea Britanie, or Japonia, căldura a făcut lucrurile și mai grele! Valul de caniculă care a cuprins o mare parte din continent, inclusiv țara noastră, a mai adăugat un nume la lista de victime: mersul trenurilor. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, trenurile care trebuiau să ajungă astăzi în Gara de Nord au întârzieri enorme, în unele cazuri chiar și de ore întregi!

Datorită temperaturilor ridicate, trenurile au avut întârzieri și zilele trecute, călătorii pierzând undeva de la 30 de minute, ajungând până la 440! De altfel, CFR a și anunțat că în noaptea dintre 21 și 22 iulie, datorită căldurii din vestul și sudul României, au fost întreruperi temporare ale circulației feroviare, întârzierile ajungând la valorile menționate.

Există și întârzieri de 7 ore

În ce privește situația din Gara de Nord, capul listei nefericite de întârzieri este trenul IR 78 București Nord – Budapesta, cu o întârziere de 218 minute. Dacă asta vi se pare rău, atunci aflați că IR 79 Budapesta – București Nord gonește precum fulgerul prin țară, așa că va ajunge la destinație cu „doar” 439 de minute întârziere. Însă, probabil că situația cea mai severă este cea a trenului IR 1922 Arad – Mangalia, care va ajunge cu 7 ore mai târziu la destinație.

Desigur, CFR a oferit călătorilor prinși în trenurile afectate apă și produse preambalate, atunci când au ajuns în gările din Târgu Jiu și Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
schitul ostrov
crima braila stomatolog jpg
Aer conditionat FOTO Shutterstock jpg
elvetia romanca1 jpg
Autoritățile australiene au scos utilajele de deszăpezire la treabă. FOTO captură The Guardian
leeds jpg
simonopetra 4766384 1280 jpg
rapita 111 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net