Caz bizar în Vâlcea. Ce a pățit o elevă, după ce a venit cu o sticlă de vin la școală

Un caz bizar a lăsat fără cuvinte întreaga țară, după ce o elevă din clasa a V-a, de la o școală din Vâlcea, ar fi venit la școală cu o sticlă de vin. Mai mult decât atât, se pare că tânăra și-a invitat colegii să bea împreună, iar imaginile în care aceștia încearcă să deschidă sticla au ajuns pe rețelele de socializare.

Tânăra și-a invitat colegii să bea împreună
Tânăra și-a invitat colegii să bea împreună

Prima zi de școală a fost marcată de un eveniment bizar, la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul”, aflat din Râmnic, județul Vâlcea. Se pare că tânăra din clasa a V-a ar fi cumpărat sticla de vin de la un magazin din apropierea instituției de învățământ, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24. Odată ajunsă la ore, în timpul unei pauza, ea și colegii ei au mers în curtea școlii, pentru a consuma vinul din sticlă.

Totul a fost descoperit datorită faptului că unul dintre elevi a filmat toată întâmplarea, iar imaginile în care aceștia încearcă să deschidă sticla au ajuns pe Internet. Acestea ar fi fost văzute de unii părinți ai copiilor de la instituția de învățământ, care au anunțat profesorii.

O elevă a venit cu o sticlă de vin la școală

Desigur, cazul a ajuns destul de repede și la urechile celor de la Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, care au solicitat o anchetă internă asupra acestui incident. Mihaela Andreianu, inspector şcolar general la IȘJ Vâlcea, a declarat că poliția, familiile copiilor, cât și cei de la DGASPC au fost informați despre cele întâmplate. Potrivit acesteia, nu se știe dacă copii au și consumat conținutul sticlei. Se pare că eleva era deja în atenția DGASPC, deoarece mai avusese probleme.

„Ceea ce ştim în momentul de faţă este că o elevă de clasa a V-a, care a anunţat diriginta că nu vine astăzi la şcoală din motive medicale, a adus sticla de vin pe care a cumpărat-o de la un magazin din apropiere şi i-a chemat pe ceilalţi elevi care apar în filmuleţ să sărbătorească o zi de naştere sau nu ştiu ce în curtea şcolii”, a declarat Mihaela Andreianu, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net