Cum va fi vremea în weekend! În ce zone ale României vor continua ninsorile

Meteorologii au anunțat ninsori la munte vineri, 8 decembrie. Cel mai frig va fi la Suceava, unde va fi minus 1 grad Celsius. Și în weekend, vremea va fi rece, scrie adevărul.ro.

Cum va fi vremea în acest weekend Foto: Facebook
Cum va fi vremea în acest weekend Foto: Facebook

Vremea vineri, 8 decembrie

Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare în Moldova, Muntenia, la munte, mixte, local în Transilvania, Maramureș, zona continentală a Dobrogei, zona deluroasă a Banatului și a Crișanei și mai ales ploi și lapoviță în rest. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze de până la 40…50 km/h.

Temperaturile minime se vor situa între -5 și 2 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

Sâmbătă, 9 decembrie, condiții de burniță, în București

Vremea va fi în general închisă și trecător vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad. Spre sfârșitul intervalului se va forma ceață.

9 decembrie, vremea în țară

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în zonele joase de relief, unde dimineața și noaptea, local, se va semnala ceața, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade.

Duminică, 10 decembrie, temperatura minimă -2 grade

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei și din nou noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

10 decembrie, vremea în țară

Vremea se va încălzi ușor față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații mixte în vestul, nordul și centrul țării și temporar noros în rest, unde doar izolat vor fi mai ales ploi. La munte vor predomina ninsorile și lapovița. Vor fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 8 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 5…6 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net