Descoperire șocantă la Timișoara! Un cadavru a fost găsit într-o mașină abandonată

O descoperire șocantă a lăsat fără cuvinte autoritățile din Timișoara! O femeie a sunat la Poliție după ce a văzut un cadavru pe scaunul din față al unui autoturism! Se pare că mașina era parcată chiar lângă gardul Cimitirului Evreiesc din oraș.

Cadavrul a fost identificat / captură video: Europa Nova
Cadavrul a fost identificat / captură video: Europa Nova

O descoperire șocantă a lăsat fără cuvinte autoritățile din Timișoara! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, o femeie a sunat la Poliție după ce a văzut un cadavrul unui bărbat pe scaunul din față al unui autoturism! Se pare că mașina era parcată chiar lângă gardul Cimitirului Evreiesc din oraș.

Aceată descoperire șocantă a fost făcută chiar astăzi (31 octombrie), pe strada Liniștei, din Timișoara. Femeia care a făcut descoperirea terifiantă a văzut cadavrul bărbatului în mașină, așa că a sunat imediat la Poliție.

„Marți, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara ar fi observat pe scaunele din față ale unui autoturism, un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, au comunicat cei de la Inspectoratul de Poliție a Județului Timiș.

Un cadavru a fost descoperit în Timișoara

Pentru ca lucrurile să devină și mai complicate, s-a descoperit faptul că bărbatul era decedat deja de destul de mult timp, iar cadavrul său era în stare de putrefacție. Atunci când au deschis portiera mașinii, un miros greu a lovit autoritățile. Se pare că trupul bărbatului decedat nu prezenta urme de violență.

Cadavrul descoperit în mașină nu aparținea proprietarului autovehiculului, însă autoritățile au reușit să stabilească identitatea bărbatului. Se pare că este vorba despre un gălățean în vârstă de 54 de ani, iar teoria de la acest moment a polițiștilor este că ar fi vorba despre un om al străzii care dormea în mașina abandonată. În acest moment, Poliția face o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net