Doi tineri translatori, electrocutați în Gara Burdujeni. Fata a murit pe loc

O tânără din Republica Moldova a murit carbonizată după ce s-a electrocutat în Gara Burdujeni din Suceava. Împreună cu ea mai era și un tânăr cu cetățenie româno-ucraineană, însă acesta a scăpat cu viață, având câteva arsuri. Se pare că cei doi au vrut să facă un selfie pe unul din vagoane. 

ambulanta

Tinerii erau translatori voluntari și se aflau în Suceava să dea o mână de ajutor persoanelor care se refugiau din Ucraina, de teama războiului început pe 24 februarie 2022. El, un tânăr de 20 de ani cu cetățenie româno-ucraineană, iar ea, în vârstă de 19 ani, originară din Republica Moldova, studia în Suceava.

Nici nefericre, fata și-a pierdut viața azi dimineață, în jurul orei 3.38, după ce a fost electrocutată în timp ce se afla pe un vagon de tren.

Incidentul a fost anunțat de o persoană care a văzut „o mică explozie” deasupra unuia dintre trenuri. Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. 

Tânăra era carbonizată 

Salvatorii au găsit, între linii, în dreptul peronului gării, un tânăr în vârstă de 20 de ani rănit, cu arsuri la nivelul feței, pe o mână și pe un picior, precum și urme de intrare și ieșire a unui arc electric.

Acesta se speriase când a văzut ce s-a întâmplat și a încercat să fugă spre gară, acolo unde a fost și găsit de către salvatori. Era confuz și nu își aducea aminte exact ce s-a întâmplat. 

Deasupra unui vagon de marfă care era încărcat cu cereale, aflat pe linia 15, a fost găsită și fata, însă, din nefericire, aceasta era carbonizată. Tânăra avea 19 ani și era studentă în anul I la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.  

Tânărul rănit a fost dus la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net