Cine este blonda care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la parada de 1 Decembrie

Românii așteptau momentul în care a început parada militară de 1 Decembrie, dar surpriza a fost blonda care l-a însoțit pe Klaus Iohannis. Prima Doamnă a României a lipsit și de data aceasta, la fel ca în anii trecuți, dar președintele nu a fost singur la eveniment.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu soția președintelui Klaus Iohannis, dar nici în anii trecuți nu a fost prezentă la parada de 1 Decembrie. Cu toate acestea, toate privirile s-au mutat apoi pe femeia blondă care l-a însoțit pe Klaus Iohannis. 

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden

Cine este blonda care l-a însoțit pe Klaus Iohannis?

Aceasta este, de fapt, Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului. Are o carieră îndelungată în Partidul Național Liberal. Mai mult decât atât, se spunea într-o perioadă că ar fi chiar protejata lui Klaus Iohannis, dar și o apropiată a lui Florin Cîțu, fostul premier.

Însă, relațiile cu cel din urmă nu ar mai fi la fel de bune în prezent, după scandalurile politice care au zguduit partidul, conform Playtech.

Iată și: Președintele Klaus Iohannis a împlinit 63 de ani. Iată cum arăta în tinerețe

Alina Gorghiu este de profesie avocată. Și-a început cariera în politică în rolul de consilier local în Sectorul 5 din București, funcție pe care a ocupat-o până în anul 2004. Ulterior, în anul 2008 și în anul 2012, a fost aleasă în mod oficial deputat de București.

Cu ajutorul lui Klaus Iohannis, a devenit prima femeie care a ocupat funcția de președinte al Partidului Național Liberal, în anul 2014. După doar doi ani, Alina Gorghiu și-a prezentat demisia, după ce a pierdut alegerile parlamentare. Până în prezent, a deținut funcția de senator, iar în prezent este președintele interimar al Senatului.

Uite și: Ce ținută a purtat «doamna dirigintă», Carmen Iohannis, în prima zi de școală

Ce mesaj a transmis președintele

Klaus Iohannis a ținut un discurs amplu de Ziua Națională a României, încurajându-i pe români.

În anii care vor urma mai avem multe de făcut pentru a clădi o ţară realmente prosperă, rezilientă şi o voce fermă într-o lume aflată într-o perpetuă transformare. Cetăţenii au, în mod firesc, mari aşteptări de la clasa politică, mai ales în această perioadă dificilă. Ne aflăm deja pe un drum plin de schimbări, de reforme, de eforturi de modernizare a statului, a instituţiilor, a serviciilor publice şi a infrastructurii.

Este un proces de durată, pe care eu îl văd ireversibil, dar românii au nevoie de progrese cât mai tangibile şi imediate pentru creşterea bunăstării şi a nivelului de trai. Ţara noastră are la dispoziţie fonduri suficiente, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi alte programe europene, pentru a produce schimbările necesare, şi îndemn autorităţile să uzeze toate instrumentele disponibile", este o parte din discursul transmis Klaus Iohannis, de 1 Decembrie, conform Observator News.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop