Incident grav. Un avion a aterizat de urgență, din cauza unor turbulențe severe. 30 de pasageri au suferit răni și traumatisme ortopedice

Un zbor al companiei Air Europa, care urma să efectueze ruta de la Madrid către Montevideo, Uruguay, a fost marcat de un incident grav în cursul zilei de luni, atunci când a fost nevoit să efectueze o aterizare de urgență pe aeroportul din Natal, Brazilia, din cauza turbulențelor puternice. Incidentul a avut consecințe serioase pentru pasageri, dintre care mai mulți au suferit răni în urma acestor turbulențe.

Aterizare. Foto: arhiva.
Aterizare. Foto: arhiva.

Desfășurarea incidentului

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile locale și de operatorul aeroportuar Zurich Airport Brasil, zborul UX045 a trebuit să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internacional Governador Aluízio Alves din Natal, în nord-estul Braziliei. Aterizarea a avut loc la ora locală 2:32 dimineața, sub supravegherea atentă a personalului aeroportuar.

30 de pasageri au suferit răni ușoare și traumatisme ortopedice

În urma turbulențelor severe, un număr de 30 de pasageri au suferit răni ușoare și traumatisme ortopedice. Aceștia au fost imediat transportați la spitale din Natal pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Secretariatul de sănătate al guvernului statului Rio Grande do Norte, unde este situat Natal, a confirmat incidentul și a asigurat că toate măsurile necesare sunt luate pentru îngrijirea și monitorizarea pasagerilor afectați.

Reacția oficială a Air Europa

Într-un comunicat oficial emis de Air Europa, compania a recunoscut gravitatea situației și a confirmat că zborul a fost deviat către Natal din cauza condițiilor meteorologice severe întâlnite în timpul zborului. Echipajul și personalul au acționat prompt pentru asigurarea siguranței pasagerilor și a echipajului. Air Europa a declarat că un al doilea avion va fi trimis din Madrid pentru a prelua pasagerii și a continua călătoria către Montevideo, Uruguay, în cursul aceleași zile.

Autoritățile locale și internaționale vor continua să investigheze incidentul pentru a determina exact cauzele și pentru a implementa măsuri preventive suplimentare în viitor.

În final, este crucial ca toți cei implicați să fie sprijiniți și să primească asistența necesară, iar pasagerii să fie reasigurați că siguranța lor este prioritatea principală pentru toate companiile aeriene și autoritățile din domeniul aviatic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
ritual de deochi png
gradina curte flori istock jpg
1 respiratie urat mirositoare jpg jpeg
man at supermarket jpg
politia rutiera 0 jpeg
zodii pixabay jpg
image png
interviu de angajare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net