Wizz Air renunță la unele zboruri din București către un oraș european. Noua măsură se aplică de săptămâna viitoare

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că de săptămâna viitoare renunță la mai multe zboruri din București către un oraș din Europa. Din păcate pentru cei care voiau să ajungă aici, vor fi nevoiți să găsească alternative.

Wizz Air renunță la unele zboruri din București către un oraș european / foto: Pixabay
Wizz Air renunță la unele zboruri din București către un oraș european / foto: Pixabay

Wizz Air, una dintre cele mai apreciate companii low-cost, care efectuează o mulțime de curse aeriene către destinațiile din Europa adorate de români, la prețuri cât se poate de accesibile, a anunțat că de săptămâna viitoare renunță la unele zboruri din București către un oraș european.

Mai exact, după data de 16 iunie 2024, anulează zborurile regulate de pe aeroportul Henri Coandă din București către aeroportul din Glasgow Marea Britanie. Compania aeriană Wizz Air nu a oferit explicații în ceea ce privește motivul pentru care renunță la unele zboruri din București către acestă destinație. Cu toate acestea, clienții pot avea alternative dacă vor să ajungă din București pe aeroportul din Glasgow, căci alte companii aeriene nu au anulat astfel de zboruri.

Compania aeriană Wizz Air mai efectuează alte zboruri către Marea Britanie, dar pe alte aeroporturi din marile orașe, cum ar fi de pe Aeroportul Henri Coandă cu Wizz Air către Londra LTN, dar și Londra LGW. Totodată, există zboruri și către Liverpool, Birmingham, dar și Leeds.

Wizz Air, desemnată drept cea mai proastă companie aeriană din Marea Britanie

Recent, Wizz Air a fost desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru întârzieri în Marea Britanie, pentru al treilea an consecutiv. Plecările companiei de pe aeroporturile britanice au avut, în medie, întârzieri de 31 de minute și 36 de secunde în 2023, conform analizei realizate de agenția de știri PA. Compania aeriană a declarat că a făcut „îmbunătățiri semnificative”, dar a recunoscut că „mai sunt încă multe de făcut”.

Analiza datelor Autorității pentru Aviația Civilă a acoperit plecările programate și charter de pe aeroporturile din Marea Britanie ale companiilor aeriene care operează peste 2.500 de zboruri. Zborurile anulate nu au fost incluse.

Turkish Airlines a înregistrat a doua cea mai slabă punctualitate, urmată de Tui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net