Inconștiență dusă la extrem! Un sucevean drogat și fără permis a condus cu 3 copii în mașină

Un incident uluitor a avut loc pe străzile din Suceava, unde polițiștii au rămas șocați de inconștiența unui șofer. Acesta, deși avea permisul suspendat, a decis să urce la volanul mașinii sale, iar asta nu în orice condiții, ci după ce consumase cocaină! Iar de parcă situația nu era deja îndeajuns de serioasă, el avea la bord și trei copii, dintre care doar 2 erau ai lui!

Polițiștii au rămas șocați când l-au oprit pe bărbat în trafic
Polițiștii au rămas șocați când l-au oprit pe bărbat în trafic

Un incident absolut șocant a avut loc pe străzile din Suceava! După ce au văzut ce a făcut un șofer, chiar și polițiștii au rămas șocați de inconștiența de care a dat dovadă acesta! Potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, acesta a decis să urce la volanul mașinii sale, în ciuda faptului că avea deja permisul suspendat! Iar din păcate, această decizie nu este decât vârful iceberg-ului, când vine vorba despre povestea incredibilă a șoferului din Suceava!

Pe lângă faptul că acesta a condus cu permisul suspendat, el a considerat că este o idee bună să o facă după ce consumase cocaină! Iar pentru a completa acest tablou, la bord mai erau și 3 copii, dintre care 2 erau chiar ai lui, în timp ce ultimul era al surorii sale! Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost oprit în trafic de către autorități, fiind condus imediat la secția de poliție, unde, parcă pentru a face povestea completă, au descoperit că șoferul, pe lângă droguri, consumase și alcool.

Autoritățile au început o anchetă

După cum deja bănuim cu toții, autoritățile au început o anchetă, după ce testul poliției a arătat că a consumat cocaină. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru a i se preleva mostre de sânge, pentru a vedea ce și cât a consumat, când vine vorba despre substanțe psihoactive. Iar în privința alcoolului consumat, el a primit deja o amendă.

În acest moment ancheta poliției este în desfășurare, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea fără permis, dar și pentru consumul de substanțe pishoactive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net