Inconștiență dusă la extrem! Un sucevean drogat și fără permis a condus cu 3 copii în mașină

Un incident uluitor a avut loc pe străzile din Suceava, unde polițiștii au rămas șocați de inconștiența unui șofer. Acesta, deși avea permisul suspendat, a decis să urce la volanul mașinii sale, iar asta nu în orice condiții, ci după ce consumase cocaină! Iar de parcă situația nu era deja îndeajuns de serioasă, el avea la bord și trei copii, dintre care doar 2 erau ai lui!

Polițiștii au rămas șocați când l-au oprit pe bărbat în trafic
Polițiștii au rămas șocați când l-au oprit pe bărbat în trafic

Un incident absolut șocant a avut loc pe străzile din Suceava! După ce au văzut ce a făcut un șofer, chiar și polițiștii au rămas șocați de inconștiența de care a dat dovadă acesta! Potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, acesta a decis să urce la volanul mașinii sale, în ciuda faptului că avea deja permisul suspendat! Iar din păcate, această decizie nu este decât vârful iceberg-ului, când vine vorba despre povestea incredibilă a șoferului din Suceava!

Pe lângă faptul că acesta a condus cu permisul suspendat, el a considerat că este o idee bună să o facă după ce consumase cocaină! Iar pentru a completa acest tablou, la bord mai erau și 3 copii, dintre care 2 erau chiar ai lui, în timp ce ultimul era al surorii sale! Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost oprit în trafic de către autorități, fiind condus imediat la secția de poliție, unde, parcă pentru a face povestea completă, au descoperit că șoferul, pe lângă droguri, consumase și alcool.

Autoritățile au început o anchetă

După cum deja bănuim cu toții, autoritățile au început o anchetă, după ce testul poliției a arătat că a consumat cocaină. El a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, pentru a i se preleva mostre de sânge, pentru a vedea ce și cât a consumat, când vine vorba despre substanțe psihoactive. Iar în privința alcoolului consumat, el a primit deja o amendă.

În acest moment ancheta poliției este în desfășurare, bărbatul fiind cercetat pentru conducerea fără permis, dar și pentru consumul de substanțe pishoactive.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net